Prozvali su ih idiotima veka: Ono što su ovi momci uradili je najgluplji potez ikada viđen (FOTO)

Grupa muškaraca fotografisana je unutar klopke za krokodile u severoistočnoj Australiji

  • 3

Grupa muškaraca proglašena je "idiotima veka" pošto su fotografisani unutar klopke za krokodile u severoistočnoj Australiji, piše The Telegraph.

Sveštenik hteo da dokaže biblijsko čudo i pokušao da hoda kao Isus po vodi: Za nekoliko minuta, BIO JE POJEDEN!

Ministarstvo zaštite životne sredine i baštine australijske savezne države Kvinslend navodno je pokrenulo istragu jer želi da sazna ko je ugrozio funkcionalnost klopki postavljenih u marini Port Daglas u Kvinslendu.

Klopke su naime postavljene u tom području pošto je krokodil dugačak 4,3 metra pre dve nedelje navodno ubio En Kameron (79).

- Ovakve klopke se postavljaju u područjima gde postoji problem s krokodilima i specijalno su dizajnirane da ih privuku - rekla je portparolka ministarstva za ABC News. - Ugrožavanje klopke može da bude veoma opasno, nezavisno od toga da li je krokodil u blizini ili ne.

- Ne preterujemo kada kažemo da ugrožavanje funkcionalnosti klopke za krokodile može da bude opasno po život - dodala je portparolka ministarstva.

Muškarci koji su uplivali u zamku za krokodile našli su se na meti kritika korisnika društvenih mreža pa bi potencijalno mogli da budu kažnjeni s 15.000 američkih dolara za svoje ponašanje.

Gradonačelnica Port Daglasa, Džulija Leu rekla je da ju je ponašanje tih pojedinaca apsolutno šokiralo.

- To je bilo neverovatno glupo i opasno. Pitam se takmiče li se ti momci za nagradu idiota godine ili veka - rekla je Leu za radio ABC.

Ministar zaštite okoline i baštine australijske savezne države Kvinslend Stiven Majls rekao je da je čin mladića koji su uplivali u zamku za krokodile jedan od najglupljih koje je video.

- Imate odrasle ljude koji plivaju u klopku za krokodile. Ta je klopka tamo zato što sumnjamo da u okolini plivaju krokodili. Sama klopka je opasna, a cela situacija bi mogla postati još opasnija u slučaju da se krokodil pojavi - rekao je Majls i pozvao sve koji imaju dodatne informacije o incidentu da se jave ministarstvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dani

    25. oktobar 2017 | 08:14

    Retardi, zamisli da je došao krokodil, bili mi mrtvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA