Oženio se najnasilniji robijaš iz samice: Žena je 27 godina mlađa od njega, a pre je bila u vezi sa pedofilom i ubicom dece! (FOTO) (VIDEO)

On je proveo čak 40 godina u samici, napao je 20 zatvorskih čuvara i pretio je da će pojesti jednog zatvorenika. Njegova nevesta je došla u zatvor ušla sa ljubičastim ogrtačem preko glave, kako bi se sakrila od fotografa

  • 21

Juče se oženio jedan od najnasilnijih britanskih zatvorenika, Čarls Bronson (64). U brak je stupio sa glumicom koja je 27 godina mlađa od njega, a po prvi put za dve decenije je nosio pantalone sa rajfešlusom, prenosi Independent.

ON JE OZLOGLAŠENI ZATVORENIK, STRAH I TREPET U ENGLESKOJ: Evo šta je napravio u zatvoru za 40 godina (FOTO)

Njemu je zbog bezbednosti ovakva prilika dugo bila uskraćena. Naime, ovaj zatvorenik je proveo čak 40 godina u samici, napao je 20 zatvorskih čuvara i pretio je da će pojesti jednog zatvorenika.

Čarls Bronson se pojavio u svečanom plavom odelu, a onda je u 14 časova Paula Vilijamson (37) postala njegova žena.

U kapeli je bilo samo pet ljudi, a ovaj oružani pljačkaš najviše voli kada ga zovu Čarls Salvador u čast Salvadora Dalija, poznatog umetnika.

Nevesta je došla u zatvor ušla sa ljubičastim ogrtačem preko glave, kako bi se sakrila od fotografa.

Nakon venčanja Čarls je dobio priliku da provede sa svojom ženom dva sata, pre nego što je morao da se vrati u ćeliju.

Mlada je nakon toga otišla u hotel kako bi svadbu poslavila sa gostima, a onda će otputovati na medeni mesec na Maltu.

- On je mi je rekao da odem na medeni mesec bez njega - rekla je ona.

Foto: Profimedia

Ko je Čarls Bronson?

Čarls Salvador Bronson, poznatiji kao najnasilniji britanski zatvorenik, proveo je 40 godina u zatvoru. Boravak iza rešetaka je imao uticaj na njega i njegove hobije, pa je počeo da se bavi umetnošću.

On je zatvoren 1974. godine zbog oružane pljačke, učestvovanja u incidentu, kao i držanju 10 talaca u zatvoru, što je dovelo do dodatne kazne. Takođe je i pretio čuvarima zatvora, kao i zatvoreniku, kojem je rekao da će ga pojesti.

Tokom izazivanja nemira u zatvoru napravio je štetu od 555.400 evra. Na kraju, on je dobio doživotnu kaznu 1999. godine. 

Foto: Profimedia Alamy/Barcroft Media

On se žalio na doživotnu kaznu i za dve nedelje bi odgovarajući odbor trebao da se izjasni o njegovoj zatvorskoj kazni.

Njegova bivša verenica i sekretar Fondacije umetnosti Čarlsa Salvadora je istakla da je umetnost jedna stvar po kojoj želi da ga pamte.

Od sredine devedesetih godina Salvador, koji je zatvoren 22 sata dnevno, stvorio je hiljade slika, karikatura i crteža.

Foto: Profimedia

Ko je Paula Vilijamson?

Paula je glamica i nekoliko puta se pojavala u Coronation Street između 2008. i 2012. godine kao neimenovana medicinska sestra.

Glumila je i brojnim drugim serijama, a u jednoj je igrala i striptizetu. Dipomirala je u Mančesteru 2005. godine. Za svog supruga kaže da je veoma zaljubljena u njega, prenosi The Sun.

- U prošlosti sam bila u vezi i sa muškarcima i ženama, ali ništa od toga ne može da se uporedi sa mojom ljubavlju prema Čarliju. On je ekscentričan, kao i ja, pa se savršeno uklapamo. Znam da ga u javnosti prati imidž da je nasilnik, ali je on zapravo potpuno drugačiji.

Napravio je toliko lepih umetničkih dela. Nikada neće moći da promeni ono što je uradio, ali se trudi da sve ostavi iza sebe - rekla je ona.

Foto: Profimedia

Veza i prosidba

Par je vezu započeo 2013. godine, a nakon toga su počili da se dopisuju. Bronson je rekao da želi da ima decu sa njom i da bi mogao da bude "najbolji tata na svetu".

Postoje informacije da ju je osvojio kada joj je preko telefona otpevao pesmu od Frenka Sinatre "My way". Zaprosio ju je na kolenima u zatvoru, prenosi The Sun.

Da li Paula bila u vezi za Ijanom Brejdijem?

Pre nego što je otpočela vezu sa Bronsonom, pričalo se da je Paula bila u vezi sa Ijanom Brejdijem, serijskim ubicom dece i pedofilom.

Veruje se da su razmenili nekoliko pisama. Čak je htela i da ga poseti, ali je njen zahtev odbijen.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Više fotografija možete da pogledate OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA