Stigao je novi Putinov kalendar za 2018. godinu, a ovo su sva čuda sa Vladimirovim likom koja ljudi masovno naručuju (FOTO)

Neko je rešio da unovči popularnost ruskog predsednika

  • 6

Koliko je ruski predsednik Vladimir Putin popularan širom sveta, pokazuje i činjenica da ima svoj kalendar za sledeću godinu, a na internetu mogu da se nađu i šolje i igračke sa njegovim likom.

Pitali su Putina s kolike visine sme da skoči u vodu: U njegov odgovor niko nije poverovao

Na najnovijem kalendaru za 2018. godinu, izabrano je Putinovih najboljih 12 fotografija.

Za naslovnu fotografiju kalendara izabrana je ona na kojoj ruski predsednik mazi leoparda. Kalendar se može nabaviti na osam jezika, a cena mu je 18 evra.

Za januar je izabrana fotografija na kojoj je Putin za govornicom Ujedinjenih nacija u Njujorku, za februar je nasmejan u opremi i kacigi za hokej, koji mu je jedan od omiljenih sportova.

Za mart je izabrana fotografija gde Putin pokazuje svoje umeće u džudou, koji mu je pored hokeja sport koji najviše trenira i voli.

Za april je stavljena fotografija u stilu akcionih filmova, na kojoj ruski predsednik ima naočare za sunce i gleda ka nebu. Maj je rezervisan za fotografiju tokom parade ruske mornarice u zapadnoj Rusiji.

Foto: Tanjug/AP

Za mesec jun je izabrana fotografija Putina na motoru dok iza njega vijori ruska zastava. Zanimljivo je da je pored njega na motoru vođa "Noćnih vukova", Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg.

Mesec jul je u znaku letnjih dana, pa je i Putin na fotografiji bez majice sa puškom u ruci, a na slici za naredni mesec ruski predsednik pokazuje svoj ulov na brodu.

U septembru je na fotografiji pofigao ruke iza glave i uživa u retkim momentima odmora. Oktobar je rezervisan za još jednu Putinovu pustolovinu, a novembar je u predsedničkom stilu i na fotografiju on prolazi kroz zlatna vrata u Kremlju.

Foto: Tanjug/AP

Na poslednjem mesecu, decembru, ruski predsednik pozira dok se iza njega vidi zastava njegove zemlje. Naravno, postoji nekoliko kalendara, a i pojedini daju mogućnost odabira slika.

Pored kalendara, na Amazonu se može pazariti šolja sa Putinovom fotografijom gde je bez majice, a koja je snimljena tokom ribolova po Sibiru. Šolja košta 12 evra.

Foto: amazon.com

Papirna maska za lice, koja je idealna za nadolazeće praznike, stoji 3,5 evra. Igračka na kojoj Putin u torzou jaše medveda, prava kaciona igračka košta 60 evra.

Takođe, i tu imate različite kombinacije i teme koje možete da izaberete.

Foto: amazon.com
Foto: amazon.com
Foto: amazon.com

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA