Teško da ćete videti slike sa luksuznije svadbe: Svuda su letele novčanice od 100 dolara, mladenci delili poklone gostima (FOTO) (VIDEO)

Ono što je zasenilo sve ostale luksuzne detalje bili su pokloni

  • 7

Dizajnerka enterijera Ehi Ogbebor i biznismen i tajkun Kenet Oboku, koji posluje sa naftom i gasom, venčali su se u subotu u Benin Sitiju u Nigeriji, priredivši veoma raskošnu svadbu.

Upoznala je momka u noćnom klubu, a ubrzo su imali pravoslavno venčanje: Nije imala pojma da će postati princeza (FOTO)

I pored veoma raskalašnih detalja na venčanju, kakvi su sigurno ogromna višespratna torta i “ritualno” zatrpavanje mladenaca novcem, i to novčanicama od po 100 dolara, prenosi Biznis Insajder.

Međutim, to nije bilo ono najekstravagandnije što se dogodilo te večeri. Ono što je zasenilo sve ostale luksuzne detalje bili su pokloni.

I to ne oni koje su mladenci dobili, već pokloni koje su oni davali svojim gostima.

 

Gosti su od Ehi i Keneta, kao suvenir za uspomenu na njihovo venčanje, na poklon dobili potpuno nove automobile tojota, mikrotalasne pećnice i frižidere.

Iz ovakvog njihovog gesta može se zaključiti da njih dvoje nemaju egzistencijalnih problema.

Mlada Ehi je majka dvoje dece i generalni direktor "Sajaveth Interiors and Hotel". Ona je raskošne fotografije sa svog venčanja podelila preko Instagrama, prenosi Biznis Insajder.

 

Kenet Oboku se nalazi na visokoj poziciji u italijanskoj naftnoj i gasnoj kompaniji, navodi The Nation. Pojedini onlajn mediji su tvrdili da je milijarder.

 

Više fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragana

    26. novembar 2017 | 11:30

    Uvijek kada vidim tu raskoš i razbacivanje para,ne mogu a da se ne sjetim koliko ima siromašnih,bolesnih i gladnih...koliko ih umire... I kako bogataši nemaju ni trunke savjesti ni morala...

  • Darko

    26. novembar 2017 | 12:05

    A u komsiluku im deca umiru od gladi... Dosao kraj svetu...

  • Luzer

    26. novembar 2017 | 11:50

    100 dolara?Kod nas lete novcanice po 500 evra ko kisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA