≫ 

Melanija kao snežna kraljica, deca su je grlila i zvala je ANĐEO: Zavirite u okićenu Belu kuću koja blješti kao nikad do sad (FOTO) (VIDEO)

Trampovi su jelku ukrasili obeležjima svih američkih država i teritorija, zajedno sa plavim sijalicama i velikim zlatnim i plavim mašnama

  • 3

Prva dama SAD Melanija Tramp ugostila je decu u Beloj kući u ponedeljak. Rezidencija američkog predsednika je za ovu priliku bila savršeno novogodišnjim jelkama, lampicama, ukrasima i slatkišima, prenosi Dejli Mejl.

Melaniju su opet napali zbog fotki: Ona ukrašava Belu kuću pre praznika i nije ni slutila da će svima da zasmetaju dve stvari (FOTO)

Foto: AP/Tanjug

Na osnovu priloženog može da se zaključi da je božićni stil Melanije Tramp izuzetno elegantan i da odiše pravim američkim duhom.

Foto: AP/Tanjug

Za Melanijin stajling je jedan dečak prokomentarisao da je prva dama prelepa kao anđeo, kada se ona pojavila u jednostavnoj krem haljini sa širokom rukavima.

Foto: AP/Tanjug

Reč je o Diorovoj haljini iz kolekcije za jesen 2017. godine. Prva dama je sve savršno ukombinovala sa zlatnim kaišem i cipelama.

Foto: AP/Tanjug

Portparolka Bele kuće Sara Sanders je rekla da je Melanija učestvovala u čitavom procesu dekorisanja Bele kuće za predstojeće praznike.

Kada je Melanija ušetala u predvorje kuće, tri balerine su plesale u sobi koja je bila ispunjena svetlucavim jelkama i snežnim ukrasima.

Foto: AP/Tanjug

Od kako se Bela kuća ukrašava za božićne praznike, prva tema koja je korišćena bila je "Krcko Oraščić".

Foto: AP/Tanjug

Ovogodišnja tema je "Tradicije priznate u vremenu", gde je svaka soba u kući odaje počast tradiciji, pa tako jelka sa zlatnom zvezdom odaje počast poginulim vojnicima.

Prva dama je prošetala kroz više prostorija i razgovarala je sa decom koji su učenici lokalne škole nedaleko od Vašington DC.

Foto: AP/Tanjug

Pitala ih je koji su njihovi planovi za Božić, da li su napisali pismo Deda Mrazu, ali i da li imaju kućne ljubimce.

Pre nego što se Melanija pojavila u Istočnoj sobi, koju su krasile brojne jelke, deci je rečeno da se ponašaju prirodno pred kamerama. Kada je prva dama stigla svi su joj poleteli u zagrljaj.

Foto: AP/Tanjug

U Plavoj sobi prva dama nije primala goste, zbog velike božićne jelke koja krasi tu prostoriju. To božićno drvce su prošle nedelje dočekali prva dama i njen sin Baron (11), a ono je toliko veliko da zauzima skoro čitavu sobu.

Trampovi su jelku ukrasili obeležjima svih američkih država i teritorija, zajedno sa plavim sijalicama i velikim zlatnim i plavim mašnama.

Foto: AP/Tanjug

Prizemlje istočnog krila je takođe u potpunosti ukrašeno, a fotoreporteri su mogli da fotografišu biblioteku, sobu Vermeil i kinesku sobu pre nego što su stigli Melanijini gosti.

Foto: AP/Tanjug

U trpezariji je sto postavljen za božićnu večeru. U pitanju je sto koji je za Belu kuću kupio bivši predsednik Džejms Monro. Trampovi su sto ukrasili porcelanom Ronalda Regana, prenosi Dejli Mejl.

Foto: AP/Tanjug

U biblioteci je Melanija izložila knjigu "Božična priča" od Čarlsa Dikensa. U pitanju je izdanje iz 1866. godine, koje je zaštićeno staklom.

Melanija je svoju šetnju nastavila do sobe koja je ukrašena blistavim beličastim granama, pa je to izgledalo kao savršena modna pista za ovu bivšu manekenku.

Foto: AP/Tanjug

Na kraju svog obilaska Bele kuće, Melanija je pozdravila decu pored jelke sa zlatnom zvezdom. Bela kuća je tražila od posetioca da napišu svoje poruke za vojnike.

Dok je sedela sa decom, prva dama je tražila od njih da pročitaju svoje poruke koje su napisali za vojnike.

Foto: AP/Tanjug

Posetioce Bele kuće su mogli ove godine da zavire u bioskop koji ima predsednička rezidencija. Očekuje se da će Belu kuću posetiti oko 25.000 ljudi za vreme praznika.

Foto: AP/Tanjug

Više fotografija Bele kuće možete da pogledate OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jasmina

    28. novembar 2017 | 16:21

    Prelepo je, mozda po prvi put Bela kuca ima praznicni izgled uradjen od strane poznavaoca dizajna I enterijera , sve pohvale

  • Mila

    1. decembar 2017 | 20:25

    Bozanstveno !!! Prelepa Melanija ! Pravi andjeo !!! Kao u bajci izgleda...

  • grubi

    29. novembar 2017 | 08:19

    kić do daske..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA