Osuđen za voajerizam, a otkriven zbog svoje neverovatne gluposti: Ušao u toalet kafića i postavio kameru, a dok je to radio snimio sam sebe (FOTO)

Entoni Dajns je osuđen na 200 sati volonterskog rada, biće upisan u registar seksualnih prestupnika 5 godina, a tokom tog perioda neće smeti da živi sa decom mlađom od 18 godina

  • 0

Entoni Dajns (31) osuđen je za voajerizam pošto je slučajno usnimio sam sebe dok je instalirao kameru u toaletu londonskog kafića. On je postavio maleni aparat u otvor za ventilaciju u "Starbaksu" u Voksolu koji je ostao tamo bar 4 nedelje pre nego što ga je opazio jedan mladić, piše news.sky.com.

Proverite da li ste i vi VOAJER! Iznenadićete se koliko ljudi jeste

Dajnsa su policiji prijavile njegove kolege pošto je policija apelovala na javnost i objavila slike Dajnsa dok postavlja kameru. Posle hapšenja, Dajns je priznao da je instalirao sličnu spravu u toalete svog poslodavca. Još mini kamera i memorijskih kartica pronađeno je u njegovoj kući, kao i šrafciger. Izjasnio se da je kriv za voajerizam.

Foto: Profimedia

Osuđen je na 200 sati volonterskog rada, biće upisan u registar seksualnih prestupnika 5 godina, a tokom tog perioda neće smeti da živi sa decom mlađom od 18 godina. Takođe, mora da plati 170 funti sudskih troškova i da pohađa 30-dnevni program rehabilitacije.

Njegov poslodavac, advokatska kancelarija "Lyons Davidson" navela je u izjavi:

- Prestupi koje je počinio Entoni Dajns izazvali su veliku brigu i nelagodu nekima od naših zaposlenih. Njegova osuda biće slaba uteha ovim ljudima. Entoni nije više naš zaposleni".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA