Zbog ovoga su svi gledali u lepu Balkanku: Odevne kombinacije Melanije Tramp obeležile su 2017. godinu (FOTO)

Melaniju su tokom ove godine dosta i kritikovala što se tiče njenih modnih kombinaicija, ali su je isto tako i hvalili u određenim prilikama

  • 2

Prva dama SAD-a Melanija Tramp ove godine često je bila u centru pažnje zbog svojih modnih kombinacija. Najviše su je kritikovali zbog "neprimerene" obuće, ali i zbog skupih dizajnerskih krpica i to gotovo svaki put kada bi se pojavila u javnosti. Ovo su samo neke od Melanijinih odevnih kombinacija u 2017. godini o kojima se najviše pričalo.

Melanija je u Kini nosila Gučijevu haljinu od 14.000 dolara: Njena kompletna odeća za azijsku turneju košta kao stan u Beogradu (FOTO)

Šanel kaput na paljenju božićnih lampica u Beloj kući

Ovo je jedan od njenih poslednjih spornih autfita, a za karirani crveni kaput luksuzne francuske modne kuće Melania je izdvojila neverovatnih 70.000 dolara. Taj autfit je upotpunila i parom skupocenih cipela.

Foto: Tanjug/AP

Guči haljina u Kini

Za službenu večeru sa kineskim predsednikom u Pekingu, Melanija je odabrala prikladnu haljinu u stilu kimona sa potpisom modne kuće Guči, a navodno je za turneju po Kini, Japanu i Koreji ponela odeću u vrednosti od 42.000 dolara, prenosi Index.hr.

Foto: Tanjug/AP

Balmain karirana košulja

Melanija je na jesen organizovala humanitarni događaj za decu s kojima je okopavala vrt Bele kuće. Za tu je priliku je obukla crvenu kariranu košulju koja ne bi bila toliko neobičan izbor da se ne radi o komadu sa potpisom modne kuće Balmain čija je cena oko 1.160 evra.

Foto: Tanjug / AP

Manolo Blanik štikle za uragan

Nakon što je uragan Harvi pogodio Teksas, Melanija je na internetu izazvala i uragan negativnih komentara jer je pogođeno područje došla da poseti u skupim Manolo Blanik štiklama sa petom visine 13 centimetara.

Foto: Tanjug/AP

Dior kompletić u Francuskoj

Ovo je jedno od njenih retkih izdanja koji se nije našao na udaru kritika, iako je Melania u poseti Francuskoj od glave do pete nosila crvene komade luksuzne modne kuće Dior.

Foto: Tanjug /AP

Mary Katrantzou haljina na Kongresnom pikniku

Razlog zbog kojeg je ova karirana haljina od 2.000 evra izazvala negodovanje javnosti je taj što je Tramp na svom Tviteru uz ovu fotografiju napisao: "Gradimo budućnost svojim američkim rukama, američkim trudom, američkim rudama, aluminijem i čelikom," a očigledno nije imao pojma da njegova bolja polovina nosi kreaciju italijanske modne kuće.

Dolče i Gabana za papu

Melanija je čak i u Vatikanu nosila dizajnerski komad. Iako je svojim autfitom ispoštovala vatikanski protokol, crna čipkasta haljina koju je nosila deo je kolekcije jedne od najluksuznijih italijanskih modnih kuća, Dolče i Gabana.

Foto: Tanjug/AP

Džil Sander haljina u Hamburgu

Zbog autfita na G20 samitu u Hamburgu, Melaniju su optužili da se pokušava da se dodvori Nemcima, jer je nosila sivu haljinu sa potpisom brenda Džil Sander koji je osnovao istoimeni nemački dizajner.

Foto: Tanjug/AP

Sopstvena kreacija na inauguracionom balu

Belu usku haljinu sa visokim prorezom koju je nosila na inauguracionom balu Donalda Trampa, Melanija je navodno dizajnirala sama, uz malenu pomoć svog stiliste i modnog dizajnera Hervea Pierea.

Foto: Tanjug/AP

Ralf Loren odelo za paradu

U to doba Ralf Loren bio je jedini dizajner koji nije odbio da obuče Prvu damu, a plavo odelo u stilu Džeki Kenedi koje je nosila na inauguraciji, sigurno će ući u istoriju, prenosi Index.hr.

Foto: AP/Tanjug

Haljina prilikom prijema školaraca u Belu kuću

Nakon što je Belu kuću okitila za predstojeće praznike, Melanija je ugostila decu iz jedne osnovne škole. Tom prilikom je nosila jednostavnu belu haljinu, a neka deca su prokomentarisala da izgleda kao anđeo.

Foto: AP/Tanjug

U Kataniju na Siciliji, povodom sastanka G7 u Italiji, bila je obučena u prelepi kaput sa cvetnim motivima. Kaput "Dolče i Gabana" košta oko 47.000 evra, dok je cena torbice koja se savršeno uklapa, oko 1.500 evra.

Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ljubica

    24. decembar 2017 | 08:07

    Sigurno sasa vidic pljuc pljuc ispod oblakodera!! I to odavde daleko je Vasington.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA