KOJE SU BOJE FIOKE NA KOMODI? Niko nema pojma šta je tačno, a raspravljaju se non-stop oko 3 odgovora (FOTO)

Oštra polemika vodi se već nekoliko dana

  • 40

Nakon čuvene haljine koja je zaludela ljude širom sveta, a koji su se pitali koja je njena boja zapravo, na redu je došao još jedan objekat - u pitanju je komoda sa fiokama. Koja je zapravo boja ove komode?

Stručnjaci za mozgalice tvrde da je ovo najteža: Imate 10 sekundi da pronađete medveda među irvasima i da dokažete da greše (FOTO)

Što se tiče haljine, stručnjaci su objasnili da je boja koju vidimo posledica je načina na koji je evoluiralo naše oko, odnosno mozak i govori o tome kako vidimo boje u svetu obasjanom sunčevom svetlošću.

Problem je u tome što mozak izbegava detektovanje boje svetlosti koja se odbija od predmeta i vidi samo boju samog predmeta. Ako vidi belu košulju okupanu žutom svetlošću, on mora da "oduzme" žutu boju, kako bi video belinu košulje – što obično i čini.

Foto: Imgur

Ali, koje je boje komoda?

Oštra polemika vodi se već nekoliko dana i zasada postoje "tri škole mišljenja" - da su fioke zelene, bele ili plave boje. Takođe, i ram pravi problem - da li je roze ili je sive boje?

Koje boje vi vidite na komodi? Ostavite nam vaše rešenje u komentarima.

Foto: Reddit

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA