Uhvatila je ljubavnicu svoga muža i krenula da je skida golu na ulici. A onda je čula da je TRUDNA i počela štiklama da se sveti (VIDEO)

Pet žena nije znalo za kočnicu dok ih je uplakana i krvava devojka preklinjala za milost

  • 4

Taman kad pomislimo da smo od ljudske prirode videli sve, pojavi se neki novi snimak koji pokazuje da nasilje ne poznaje granice. Jedna Kineskinja uhvatila je na ulici devojku za koju se ispostavilo da je muževljeva, pa još i trudna, ljubavnica i gotovo ju je ubila golim rukama i nogama.

U želji da im se oboma brutalno osveti za neveru, ta žena je pomoću nekoliko prijateljica priredila prolaznicama horor scene kakve se ne viđaju ni u filmovima.

U uznemirujućem video snimku vidi se kako ogorčena žena hvata devojku i kreće da je skida uz gaženje štiklom po stomaku.

Znajući da je trudna, to kao da je dodatno "motivisalo" besnu ženu da "ubije Boga" u devojci koja ju je na zemlji preklinjala za milost.

Uplakana i skinuta do gole kože, devojka je svo vreme vikala da je trudna, ali to kao da je samo pogoršalo stvari.

Prijateljice prevarene žene takođe su učestvovale u linču koji je trajao nekoliko minuta, što se ne vidi na snimku koji traje nešto više od minut.

UŽAS NA ULICI: Brutalno tukao svoju ženu pred ćerkicom, reakcija ljudi je NEVIĐENA (VIDEO)

Nije poznato šta se na kraju dogodilo sa ljubavnicom pošto su kineski mediji preneli da policija u tom gradu nije dobila nikakvu prijavu za nasilje.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zivojin

    5. januar 2018 | 11:04

    Ma to je trebala s SVOIM mužem da sredi razvod i tačka.

  • BASA

    5. januar 2018 | 15:46

    Kada je brak sa decom , nema razvoda dok deca odrastaju , skoluju se ! U svemu tome , oba roditelja treba da ucestvuju ! A sa razvodom , krece jurnjava za alimentaciju , obicno se na to zaboravi itd .

  • Realan

    5. januar 2018 | 12:23

    Super samo je video star par godina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA