≫ 

ZA DOBRO BADNJE JUTRO: Maleni irvas vam svima želi srećne praznike i da ovaj dan provedete prelepo sa najbližima (VIDEO)

"Da ljubav vam bude ko najlepši san, želim vam sve najlepše za Badnji dan", kaze mali irvas

  • 4

Dobro jutro! Svake godine ljudi koji slave Badnji dan i za Božić, jedni drugima šalju najlepše čestitke. Ranije su to bile poruke preko mobilnih telefona, a sada sa razvojem interneta čestitanje se preselilo na društvene mreže. Jedna čestitka se posebno izdvojila od ostalih.

ZA DOBRO JUTRO: Ova divna stvorenja žive na samo sat vremena od vaše kuće. Pogodite gde i krećite (FOTO)

To je serija snimaka na kojma je maleni irvas sa crvenim nosem glavni akter. On svojim tananim glasom poručuje svima da im želi sve najlepše za praznike i da uvek imaju ljubav, snagu i volju.

"Neka vam od Badnjeg dana sve krene na bolje, da imate za sve snage i volje. Da ljubav vam bude ko najlepši san, želim vam sve najlepše za Badnji dan", kaže irvas na prvom snimku.

"Ja sam samo mali anđeo koji je tebi došao da ti poželi da ti od danas sve krene na bolje, da imaš hrabrosti i volje. Da ti ljubav bude ko najlepši san i da ti cela godina bude lepa kao Badnje veče i Božić", glasi druga čestitka.

"Danas oprosti dužnima, daj poljubac bližnjima i pomozi tužnima. U ponoć pogledaj nebo, videćeš zvezdu što hodi i reci tiho 'Hristos se rodi'", kaže ovo preslatko stvorenje u svojoj čestitki.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • elma

    6. januar 2018 | 09:26

    Kakve veze imaju Irvasi sa Srpskim Bozicem

  • Maja

    6. januar 2018 | 11:15

    Bas slatko

  • Milica

    11. januar 2018 | 23:13

    Ja ni ne otvaram vise ove snimke sto kruze, jer ne mogu sa ih smislim. Najvise volim kada neko od srca, svojim recima napise poruku i cestita praznik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA