≫ 

Prelepa Jasmin je objavila da hoće da smanji svoje prirodno velike grudi, a onda su počele da joj stižu pretnje smrću (FOTO)

Jasmin, koja će grudi smanjiti zbog psihičkih i fizičkih tegoba, na platformi GoFundMe želelela je da sakupi samo za depozit

  • 4

Devojka od 20 godina sa velikim prirodnim grudima iz gradića Stonhaus na zapadu Engleske, dobija pretnje smrću nakon što je pokrenula GoFundMe kampanju za smanjenje grudi.

Jasmin Vlasi požalila se "Daily Recordu" kako je primila "pretnje smrću svih vrsta".

"Mogu da im vidim donji veš i grudi" - putnici besni zbog novih uniformi stjuardesa poznate kompanije (VIDEO)

- Pre neki dan sam briznula u plač nakon što sam propustila autobus zbog stresa i završila sam negde u nepoznatom i imala napada panike. Srećom, ljubazna žena nazvala mi je taksi i dopustila da budem kod nje u dućanu. Toliko sam se bojala da budem sama - rekla je.

- Teško mi je da se nosim sa svim ovim. Prava je ludnica poslednjih nekoliko dana. Pokušavam ignorisati negativne stvari. Jedna osoba napisala mi je kako bi mi trebalo "udariti u glavu i odrezati grlo", što mi nije nimalo prijatno da čitam. Na kraju sam prestala da čitam te poruke jer sam bila toliko uplašena u slučaju da me neko zaista želi povrediti. Bila sam prestravljena - rekla je.

Jasmin, koja će grudi smanjiti zbog psihičkih i fizičkih tegoba, na platformi GoFundMe želelela je da sakupi samo za depozit. Od planiranih 100 funti, prikupila je 530 funti (oko , a od svog nauma, uprkod komentarima i porukama koje dobija, ne planira da odustane.

VIDEO: Šta muškarci više vole - grudi ili guze?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    26. januar 2018 | 10:45

    Толико је исфрустирана,под сталним притиском,трпи физичку и психичку бол....па чему онда ове провокативне фотографије!?

  • Masna

    26. januar 2018 | 10:51

    Super masno ugojena!?

  • dune 1984

    26. januar 2018 | 14:39

    Dobra ko dobar dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA