Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni fudbaler Liverpula "udario" na Salaha: "On je najsebičnji igrač kojeg sam video..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da je bilo "varnica", pokazao je i Salah u prilično bezobraznim izjavama nakon meča, a sada se zbog svog ponašanja našao na udaru legendarnog igrača Liverpula

  • 0
Mohamed Salah Foto: Tanjug / AP

Napustiće Jirgen Klop Liverpul na kraju tekuće sezone, a senku na njegov odlazak bacila je svađa sa Mohamedom Salahom, na meču protiv Vest Hema.

Tom prilikom, u momentu kada je Salah trebalo da uđe na teren, došlo je do nesuglasica i verbalnog sukoba između Klopa i egipatskog fudbalera.

Da je bilo "varnica", pokazao je i Salah u prilično bezobraznim izjavama nakon meča, a sada se zbog svog ponašanja našao na udaru legendarnog igrača Liverpula.

Naime, reč je o legendarnom Grejemu Sunesu, koji je istakao da je Salah "najsebičniji igrač kojeg je ikada video", a potom je dodao:

- Mo Salah ima izuzetno široko mišljenje o sebi - rekao je Sunes u podkastu "Three up front", a onda nastavio:

- Mislim da Salah napušta Liverpul. Bio je fantastičan za Liverpul, ali ako ode u saudijsku ligu, onda će biti najveća zvezda u tom delu sveta - istakao je Škot.

Inače, podsećanja radi, Sunes je tokom igračkih dana sa "Redsima" osvojio čak tri titule prvaka Evrope, kao i pet pehara namenjenih šampionu Engleske, uz četiri uzastopna trofeja Liga Kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA