Gej par imao seks u kolima: Policija ih uhvatila na delu, pa snimak objavili na sajtu

Nakon što je snimak seksa dospeo u javnost, jedan od zatečenih gejeva po zanimanju učitelj je prolazio kroz poniženje i podsmeh kolega i učenika

  • 4

Policija je u Južnoj Africi pronašla gej par kako ima seks u kolima. To ne bi bilo ništa naročito, da policija ljude zatečene u seksualnom činu nije maltretirala i ponižavala.

Političar slao snimke masturbacije i pitao za veličinu penisa: Borio se protiv gejeva, pa su ga uhvatili tokom seksa sa muškarcem! (VIDEO)

Policija ih je snimala, te nije dozvoljavala da se obuku. Nakon što je snimak seksa dospeo u javnost, jedan od zatečenih gejeva po zanimanju učitelj je prolazio kroz poniženje i podsmeh kolega i učenika, dok se porodica drugog čoveka odrekla je nisu znali da je gej.

- Nakon objave snimka, tim ljudima je uništen život - rekao je Tabiso Mogapi, iz Udruženja za socijalnu pravdu.

Par je bio na savetovanju, kako bi što lakše prebrodio traume, ali se plaše da se nasilje prema njima neće na tome zaustaviti, jer se snimak i dalje nalazi na sajtu.

Policija je pokrenula istragu i pokušava da sazna ko je postavio snimak, ali ne mogu ništa zvanično reći dok se ne utvrdi da li su sporni snimak zaista napravili njihovi službenici.

Pogledajte tipa sa beogradske gej parade za kojim su odlepile žene:

Daljinac

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Radašin

    7. februar 2018 | 07:18

    Svaka čast za policiju

  • Antap

    7. februar 2018 | 08:15

    Odrekla ga se porodica? Umesto da se njime ponose što je modernih shvatanja. I ta Južnoafrička R, otrgla se "majci zaštitnici".

  • θυρα7

    7. februar 2018 | 01:35

    U Cirihu na kamionu 😂😂 -Aca Lukas-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA