Prijavila se na izbor za mis, ušla u finale, a onda je otkrila da je ona MUŠKARAC: Ovako zaista izgleda bez šminke i frizure (FOTO) (VIDEO)

Mladić koji je počeo da se bavi manekenstvom sa 17 godina, na internetu je objavio fotografije Aline i čekao je reakciju publike

  • 4

Izbori za mis Kazahstana dobili su neočekivan obrt jer jedna od finalistkinja nije bila ono za šta se predstavljala. Naime, Alina Alijeva šokirala je naciju kada je objavila da je ona zapravo mladić (22).

Vatrena brineta se bori za titulu najlepše žene u BiH: Kaže da voli vežbe i knjige, a provokativne fotke iz teretane već kupuju poene (FOTO)

Radi se o Ilji Dijagiljevu, manekenu, koji se prijavio na takmičenje da bi svojim prijateljima dokazao da i muškarci mogu da prođu kao kandidati u izboru za mis.

Moji prijatelji i ja smo debatovali o lepoti i nakon toga sam odlučio da se prijavim za takmičenje. Uvek sam bio šampion u prirodnoj lepoti – kaže samouvereno ovaj momak i dodaje da su devojke danas iste, da se isto šminkaju, oblače i da većina veruje da su lepe ako prate trendove, ali se on sa tim ne slaže.

Ilja je bio uveren da je to danas moguće zbog šminke, kozmetike i fotošopa, a uz malu pomoć frizera i šminkera, Ilja je postao Alina.

 

Mladić, koji je počeo da se bavi manekenstvom sa 17 godina, na internetu je objavio fotografije Aline i čekao reakciju publike.

Iako se prijavio za takmičenje “Miss Virtual Kazahstan” nije očekivao da će stići do finala, već je želeo samo da ukaže na prirodnu lepotu i karakter koje smatra najvažnijim adutima. Zato je odlučio da organizatorima, ali i glasačima, saopšti ko je zapravo Alina Alijeva.

– Shvatio sam da sam otišao predaleko – kaže objašnjavajući zbog čega je odlučio da pokaže svoje pravo lice.

 

Po nekim mišljenjima, on je mogao i da pobedi na ovom takmičenju na kome je bio bolji od čak 4.000 devojaka. Ali nakon što su objavljena imena finalistkinja objavio je video u kome je otkrio svoj identitet.

On se nada se da će se zahvaljujući njemu više ceniti individualnost i prirodnost. Nakon što je Ilja objavio video, Alina je diskvalikovana.

 

Pogledajte snimke:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Rozalija

    7. februar 2018 | 15:37

    Bravo, momce! Tacno je da danas malo ima individualnosti i harizme, i da sve devojke lice jedna na drugu. Ista sminka, obrve, usta, grudi, nacin oblacenja...nadogradjena kosa, isti nokti...

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    7. februar 2018 | 13:09

    Хаха

  • Dzela

    7. februar 2018 | 18:09

    Ziri treba da pogleda medjunozje i da zakljuci dali je orginal plavusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA