Putin se slikao sa obožavateljkom, a onda je uradio nešto što niko nije mogao ni da zamisli (FOTO)

Fotka se ubrzo proširila po društvenim mrežama, a neki su korisnici tvrdili da je reč o nekom ko samo liči na njega, jer im je bilo teško da poveruju da bi inače rezervisani Putin učinio tako nešto

  • 6

Ruski predsednik Vladimir Putin nedavno je iznenadio okupljene na jednom mitingu u Moskvi kad je tokom poziranja za zajednički selfie svoju obožavateljku poljubio u glavu.

Znamo da je žensko srce najodanije, a da je njihovo opraštanje najmoćnije: Putin čestitao damama Dan žena i recitovao prelepe stihove (VIDEO)

Naime, nakon koncerta koji je održan u svrhu promocije njegove kampanje na stadionu Lužniki u Moskvi, Putin je pristao da se slika sa obožavateljima. Najviše pažnje je privukao njegov selfi sa Larisom Seržuhinom koju je ruski predsednik spontano poljubio u glavu.

Fotka se ubrzo proširila po društvenim mrežama, a neki su korisnici tvrdili da je reč o nekom ko samo liči na njega, jer im je bilo teško da poveruju da bi inače rezervisani Putin učinio tako nešto, piše Daily Mail.

Drugi su bili pomalo ljubomorni na Larisu, prenosi Index.hr.

- Ona je sad internet zvezda. Želim i ja selfi sa predsednikom, ljubomorna sam", napisala je još jedna obožavateljka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA