Htela je da provede vreli vikend sa ljubavnikom, ali se njen partner vratio ranije! Krenula je svađa, a policija je dolazila DVA PUTA

Policajci su pokušali da smire "posvađani" par, ali nije im to pošlo za rukom pa su ih odveli u policijsku stanicu da se ohlade

  • 6

Ljubavnik sakriven u ormaru uzrokovao je dve policijske intervencije u Bremenu. Nemica stara 38 godina bila je krajnje odlučna u nameri da njen partner ni pod koju cenu ne otkrije muškarca u ormaru, kazao je policijski portparol u ponedeljak.

POTPUNO GOLA je izašla sa muškarcem koji ništa nije primetio - sve do ovog trenutka! (VIDEO)

Odlučna je bila do te mere da joj je draže bilo da bude uhapšena. Sa ljubavnikom je trebala da provede ceo vikend, ali se muž nenadano vratio u nedelju ujutru.

Zato je počela da vrišti na njega i izazvala svađu kako bi ljubavniku dala vremena da se sakrije. Susedi, zabrinuti da je u pitanju porodično nasilje, pozvali su policiju.

Policajci su pokušali da smire "posvađani" par, ali nije im to pošlo za rukom pa su ih odveli u policijsku stanicu da se ohlade.

Nedugo nakon toga, policija je ponovo pozvana na intervenciju u isti stan. Nesrećni ljubavnik u ormaru nije mogao da izađe iz zaključanog stana pa je pozvao prijatelje da mu pomognu. A oni su nogom razvalili vrata.

Policija nije objavila da li je ljubavnik završio u istoj ćeliji sa posvađanim parom.

Daljinac

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA