≫ 

Žena objavila post na Fejsbuku o bivšem suprugu, zameniku šerifa, on je odmah strpao iza rešetaka

- Onaj trenutak kada svi u kući imaju grip, a ti zatražiš od oca svoje dece da im donese (ne meni) još lekova i on odbije - napisala je En King na Fejsbuku

  • 0

Prepucavanje na društvenim mrežama može da bude neprijatno, ali uošteno govoreći, niko nije zaista zabrinut da zbog toga može da ode u zatvor. Sve dok se En King i njena prijateljica nisu našle iza rešetaka, na nekoliko sati 2015. godine, jer je En na Fejsbuku pominjala u negativnom kontekstu svog bivšeg muža, inače zamenika šerifa u okrugu Vašington u Džordžiji. Ona sada tuži bivšeg muža i njegovog kolegu za kršenje njenih ustavom garantovanih prava, piše CNN.

OVU ŽENU MUŽ ŠALJE U ZATVOR ZBOG PRLJAVIH GAĆA: Ona mu je na sudu očitala bukvicu! (FOTO)

Sve je počelo u januaru 2015. godine, kada je En King napisala kratku objavu kojom je izrazila frustraciju jer je njen bivši Kori King odbio da deci, na putu s posla, donese lekove.

"Onaj trenutak kada svi u kući imaju grip, a ti zatražiš od oca svoje dece da im donese (ne meni) još lekova i on odbije", napisala je ona na Fejsbuku.

Foto: Facebook/Anne King

Kako se navodi u tužbi, bivši muž joj je rekao da obriše post. Kada je ona odbila, on je objavio skrinšot na svom Fejsbuk nalogu. Bivši je onda napisao izveštaj o incidentu i, prema sopstvenom priznanju, zatražio nalog za hapšenje zbog njenog nepoštovanja.

Sledećeg dana sud je izdao nalog za hapšenje En King i njene prijateljice Suzan Hajns. One su optužene za "narušavanje reputacije" i provele su 4 sata u zatvoru pre nego što su platile 1.000 dolara kaucije. Na saslušanju je sudija utvrdio da nema osnova za hapšenje i slučaj je obustavljen.

- Zaista ne znam zašto smo ovde - rekao je sudija, navodi se u tužbi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA