OVU ŽENU MUŽ ŠALJE U ZATVOR ZBOG PRLJAVIH GAĆA: Ona mu je na sudu očitala bukvicu! (FOTO)

Uprkos njenoj izjavi da je savršena domaćica, Vinćenco je tereti za "manjak ulaganja u dobrobit domaćinstva"

  • 8

Italijanka Ana del Bono (42), majka dvoje dece i bivša supruga Vinćenca Altobelija (46), suočava se sa zatvorskom kaznom u trajanju od šest godina zbog navodnog zanemarivanja kućnih i bračnih poslova, sada je progovorila i svima pokušala da zatvori usta!

PRETI JOJ ŠEST GODINA ZATVORA: Muž tužio ženu jer mu ne pere prljave gaće!

Oduvek sam jako brinula o kući i o svojoj deci. Znam da mu nisam ni na koji način naudila. Po prirodi sam izrazito mirne naravi - rekla je ona povodom tužbe njenog bivšeg muža, koja je nedavno završila na sudu.

Uprkos njenoj izjavi da je savršena domaćica, Vinćenco je tereti za "manjak ulaganja u dobrobit domaćinstva", što podrazumeva da ga večera nikad nije čekala na stolu kad bi se vratio s posla, da nije dovoljno čistila kuću, prala i peglala veš, kao i da je izbegavala seksualne odnose.

- Ustajao sam da idem na posao u pola četiri ujutru i vraćao se tek u sedam uveče. Deca su mi rekla da večera nikad nije bila spremna kad oni dođu iz škole, pa su morali da se snalaze. Ja sam za večeru jeo picu ili sam morao sam nešto da kuvam. Polivala me je hladnom vodom, zaključavala vrata od spavaće sobe i govorila mi da sam hendikepiran. Iako više ne živimo zajedno, ja je se i dalje plašim. Bila je baš zla, ponašala se kao muškarac, a ja sam se osećao slabašno poput žene - obrazložio je svoju tužbu Vinćenco, koga su okarakterisali kao seksistu.

Foto: Facebook/Anna del Bono Foto: Facebook/Anna del Bono

U dostavljenoj dokumentaciji sudu on navodi da su prvih 15 godina braka bili jako srećni.

Međutim, ona je onda strašno smršala, počela da vodi računa o svom izgledu i da flertuje s drugim muškarcima, da bi se razišli 2014. godine.

Ana sada živi sa novim dečkom Tamarom Tavoletom, a nekadašnje komšije i rođaci iz grada Soninija u italijanskoj regiji Lacio, ne veruju u šta se sve pretvorilo.

Foto: Facebook/Anna del Bono Foto: Facebook/Anna del Bono

- Pričamo o nečemu što se desilo pre više godina. Italijanski pravosudni sistem je toliko spor da je ovo tek sad završilo na sudu - rekao je rođak koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA