Američki piloti jure misteriozni objekat: Kretao se velikom brzinom, uošte ne liči na avion, a iz Pentagona ne stižu nikakve informacije (VIDEO)

- Američka vlada je ignorisala NLO i tako možda propustila dokaze o vanzemaljskom životu i drugim civilizacijama - rekao je bivši radnik Pentagona, piše Independent

  • 27

- Vlada bi trebala više da istraži sve slučajeve neidentifikovanih objekata koji lete uokolo - napisao je Kristofer Melon, bivši zamenik pomoćnika ministra obrane zadužen za informisanje u administraciji Bila Klintona i Džordža V. Buša.

On ističe kako ovi snimci pokazuju da postoje naprednije letelice od onih koje ima Amerika.

Ugledao sam je kako hoda ka meni i to me je neverovatno uzbudilo: Dejvid tvrdi da je izgubio nevinost sa vanzemaljkom, čak imaju i decu (VIDEO)

- Brojni snimci koje su snimili vojni piloti sugerišu da postoje leteći objekti daleko napredniji od svih letelica kojima raspolaže Amerika ili bilo koja druga zemlja saveznica - kaže Melon koje je sada član Akademije za umetnost i nauku "Do zvezda" koja se inače bavi istraživanjem takvih fenomena.

On je dodao da se "možda ne radi o vanzemaljskim civilizacijama, ali ako to i nije u pitanju, onda može biti reč o tome da neka druga zemlja poput Rusije ili Kine raspolaže naprednom tehnologijom koje uopšte nismo svesni".

U oba slučaja, neobični i neobjašnjeni snimci sugerišu da postoji nešto čemu bi svakako trebalo posvetiti pažnju. Ali svi u Pentagonu takve snimke tretiraju kao povezane događaje, umesto da na njih gledaju kao na posebne slučajeve.

- Ako Kina ili Rusija ili neka druga zemlja raspolaže takvom tehnologijom, mi bismo svakako trebali na to da odgovorimo nekako drugačije nego ćutanjem - kaže zabrinuti Melon.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RF

On ističe da "možda najnovije Putinove tvrdnje o napretku u mlaznom pogonu nisu tek puko hvaljenje".

- A ako te letelice nisu sa Zemlje, znači da bi im trebalo posvetiti pažnju i otkriti odakle su - dodaje on.

Melon upozorava da su svi pokušaji da se neko ozbiljnije pozabavi tim pitanjem u opasnosti da budu ismejani i proglašeni ludim.

- Niko ne želi da bude "onaj tip koji se bavi vanzemaljcima", jer niko ne želi da mu se rugaju. To je vrlo ozbiljan problem koji sprečava bilo kakav napredak na tom polju - smatra Melon.

Melonova objava usledila je nakon najnovijeg slučaja u kojem su piloti zapazili nepoznati leteći objekat kako juri nad okeanom. U tom videu, piloti se čude kojom brzinom se objekat kreće i upozoravaju da uopšte ne liči na avion.

Daljinac

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA