Vikendom ima seks sa 30 žena, a njegova supruga obožava da ga deli: Kralja Instagrama i plejboj progovorio o braku (FOTO)

On živi na australijskog Zlatnoj obali u kući sa ženom Taišom (27) i devojkama Nišom (22) i Kristal (21). Vikendom kroz njihov dom prođe i do 30 drugih žena, koje dolaze na njegove divlje zabave i prenoće u kući

  • 19

Australijski duvanski tajkun Travers Kendimen Bejnon (46) izjavio je da njegova žena obožava da ga deli sa još 3o devojaka.

Kendimen, inače bivši igrač američkog fudbala, poznat je po priređivanju divljih žurki, druženju sa prelepim ženama ali i po tom što uživa u skupocenim stvarima. Na internetu je poznat i kao kralj Instagrama.

Najbahatija bogatašica: Preko leđa je stavila bundu, pa pozirala sa medvedom i flašom šampanjca (FOTO) (VIDEO)

Na Instagramu ga prati više od 800.000 ljudi, a njegov profil ispunjen je fotografijama na kojima pozira sa golim ženama, u sado-mazo akcijama i sa skupocenim predmetima.

 
First they watch, Then they hate, Then they join me...A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

On živi na australijskog Zlatnoj obali u kući sa ženom Taišom (27) i devojkama Nišom (22) i Kristal (21). Vikendom kroz njihov dom prođe i do 30 drugih žena, koje dolaze na njegove divlje zabave i prenoće u kući.

Kendimen, kojeg zovu i "australijski Hju Hefner", izjavio je da ima uspešan brak jer i njegova žena voli njihov izuzetan seksualni život.

- Veoma smo srećni. Oženjen sam Taišom osam godina, a naša veza je u svakom smislu, ljubavnom, porodičnom i seksualnom, kao da smo se tek upoznali - rekao je on, preneo je Dejli mejl.

 
Just warming up #Candyman #CandyShopMansionA post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

Plejboj je dodao kako njegova supruga uživa u odnosu sa drugim devojkama, sa čime se ona složila.

- Ljubila sam se i pre sa devojkama i uvek sam bila znatiželjna. Završila sam s ljubomorom, Trav i ja imamo snažan brak i snažnu vezu, zajedno provodimo puno vremena. Osećam se kao da sam centar njegovog života - ispričala je Taiša.

Kralj Instagrama sa suprugom Taišom Foto: Instagram/candyshopmansion

Bejnon je istakao kako je imati više devojaka moralnije nego varati ženu iza leđa.

- Koliko ljudi u monogamnim brakovima je zaista srećno? - upitao je on.

U njegov dom ne može da uđe bilo ko. Kendimen je rekao kako vrši striktnu selekciju devojaka i da je uvek u potrazi za novim.

- Proces je sličan kao u svakoj vezi, upoznate devojku, zavodite je i ako se sviđate jedno drugom postaje ozbiljno - ispričao je on.

Kako je rekao, u potrazi je za četvrtom devojkom koja će se uklopiti sa njima.

- Volim izazove i dobar sam u menadžmentu. Treba da imaš posebne veštine kako bi mogao da imaš ženu i dve devojke. One sve zahtevaju itu pažnju, i ako jednoj daš više, postaju ljubomorne - otkrio je on.

Kako je rekao, u njegovom domu ne postoji mesto za dramu i devojke ne smeju da budu ljute jedna na drugu. A budu izbačene iz njegovog doma iz dva razloga.

 
I work on a simple philosophy: Supply & Demand. #candyshopmansionA post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

- Ako drame i ako postanu previše emotivne. Nijedna ne može da zameni moju ženu, varaju se ako pomisle na tako nešto - zaključio je on.

Travers sa devojkama i suprugom (prva s leva) u strasnom zagrljaju Foto: Instagram/candyshopmansion

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Wien

    3. april 2018 | 18:28

    Lijep kao milioncici na racunu u banci...😂😂😂...drage dame na sta ste spale...a ljutite se kada vas dijele na skupe i jeftine ....

  • Kiza

    3. april 2018 | 20:58

    Inace nikome ne zavidim ali ovome zavidim i to bas onako muski

  • Krsto

    3. april 2018 | 20:51

    Šta veli trebas biti dobar menadzer. Hahaha treba para imati ej moj mazgove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA