GOLE ŽENE, LUDE ŽURKE I RAZVRAT: Svi biste želeli da ste na njegovom mestu i da ovako zarađujete pare (FOTO) (VIDEO)

On je bogat, na Instagramu ga prati 63.000 ljudi, a blud i razvrat su sinonimi za žurke koje organizuje i na kojima defiluje na desetine polugolih devojaka

  • 5

Australijski duvanski tajkun Travers "Kendimen" Bejnon odnedavno se pretvorio u viralnu senzaciju nakon što su mediji otkrili njegov bizarni profil na Instagramu.

GOLE DEVOJKE; SKUPI AUTOMOBILI: Novi kralj Instagrama je rođen (FOTO)

Naime, bivši igrač američkog fudbala i model kojeg neki nazivaju "australijskim Hjuom Hefnerom", proslavio se priređivanjem divljih zabava, druženjem s prekrasnim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarčicama.

Ali, s popularnošću došli su i problemi. Naime, deda i baka njegove supruge Taiše, Džiaham i Ejvon Eplebi, komentarisali su fotografiju na kojoj Bejnon vodi Taišu poput psa, rekavši da je "odvratna" i "ponižavajuća".

Dodali su i da svoje unuke nikad nisu upoznali i da nije normalno da njihova deca odrastaju u istoj kući u kojoj ljudi svakodnevno šetaju goli.

Da bi se opravdao, Bejnon je objavio fotografiju ispod koje je napisao: "Postoji jedna stvar koju cenim više od velikih i najboljih žurki... To su moja DJECA I MOJA PORODICA".

Naravno, nedugo nakon toga, osvanula je i jedna sa desetak polugolih žena kraj bazena.

I dok su mnogi bili zgroženi onim što su vidjeli u emisiji "Current Affair", jedan od posetioca njegovih žurki rekao je: "Skupi auti, hrana na svakom koraku, pića, devojke... To je fantastično. Sto milona tipova gleda ovaj šou, sede sa svojim ženama i misle da bi voleli da rade šta i on. Stoga, dobro za njega... Seks prodaje".

Bejnon kao najvredniju stvar koju poseduje ističe svoju Kendimen vilu, sa ogromnim bazenom na kojem održava lude zabave s mnoštvo žena. Sve to redovno dokumentariše na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA