Ova kućica ima najlepši pogled na svetu i u njoj možete da boravite besplatno: Na vama je da uradite samo ovu stvar (VIDEO)

Tokom nemilosrdnih zima kućica je sigurno utočište u tihoj prirodi sa jednim od najlepših pogleda na svetu

  • 1

Kućica izgrađena na vrhu planine Foronon del Buinz u Italiji služi kao prenoćište svima onima koji su dovoljno hrabri i vešti da se popnu na nešto više od 2.500 metara.

Ratkovo sklonište skriveno ispod stene: Oni čuvaju duh i obnovili su brvnaru koja sada postaje utočište mnogima (FOTO) (VIDEO)

Taj je mali planinarski dom sagrađen je u sećanje na planinara Luku Vueričija koji je nesrećno nastradao u lavini. Kolibu je dizajnirao arhitekta Đovani Pesamoska iz Udina, a građevinski materijal donosio se helikopterom.

Tokom nemilosrdnih zima kućica je sigurno utočište u tihoj prirodi sa jednim od najlepših pogleda na svetu. Zahvaljujući spretnom timu od 12 volontera izgrađena je u tek jednom danu.

Dizajnirana je poput crkvice sa kosim krovom što sprečava sneg da zatrpa ulaz. Kako izgleda uspon do planinarske kuće pogledajte u videu, prenosi Punkufer.

Fotografije pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA