ZA DOBRO JUTRO: Beba je bila mnogo gladna, pa je rešila da se posluži hranom za pse (VIDEO)

Toliko joj se svidelo da ju je mama jedva odvojila

  • 4

Dobro jutro! Kada niko ne gleda, bebama svašta može da padne na pamet. Pogotovo ukoliko su gladne.

ZA DOBRO JUTRO: Oni su neobičan tandem za treniranje, a u zajedničkim vežbama uživaju (VIDEO)

Ova malena devojčica je, kad niko ne gleda ,otpuzala do činije sa psećom hranom. Bila je gladna, pa je navalila na hranu za ljubimce. Da mama na vreme nije videla, kuca bi možda ostala bez klope.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • RS

    9. april 2018 | 08:26

    nikad mi nece biti jasni ti ljudi koji drze kraj bebe i male djece kucne ljubimce u stanu ili u kuci. Nista protiv zivotinja, ali je peksino. Drugo je kad imas stan sa bastom ili kucu naprimer na selu, tu i treba pas da cuva kucu, i ja bi ga imo hvala bogu, ali napolju ne u unutra. Mozda sam staromodan, ali ne ide mi u glavu to, jer kao prvo svuda neke dlake po stanu i neki smrad kao drugo otkud znas dali nece poludit neki pas ili macka i povrijedit dijete, i evo kao trece ova mala beba kao svaka sve stavlja u usta, necu da da zamislim sta bi se moglo desit kad bi progutalo tu hranu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA