≫ 

Mala Zlatokosa je konkurencija najlepšoj devojčici na svetu: Ima samo 2 godine i neverovatno gustu kosu (FOTO) (VIDEO)

Arija je i na rođenju zbunila babice, koje nikada nisu videle bebu sa toliko kose

  • 5

Devojčica (2) iz Australije počela je da se bavi modelingom zahvaljujući dugoj, gustoj kosi, zbog koje se agencije otimaju oko nje. Zbog predivne kose, dobila je nadimak "mala Zlatokosa", po priči braće Grim i istoimenom Diznijevom crtanom filmu.

Dvogodišnja Arija Bildžin iz Kvinslenda u Australiji postala je prava internet zvezda zbog guste, duge kose, koju nema većina njenih vršnjaka. Zbog toga ljudi često misle da je duplo starija.

Kako je jedna devojčica čestitala rođendan mami koja je profesor matematike (FOTO)

Arija je i na rođenju zbunila babice, koje nikada nisu videle bebu sa toliko kose. Devojčica je rođena sa gustom kosom, koja joj je padala preko čela i ušiju i bila potpuno drugačija od svih novorođenčadi.

Njeni roditelji Gonka (32) i Oktaj (33), koji su poreklom iz Švedske i Nemačke, rekli su da Ariji kosa nikada nije opala, kao što se dešava kod većine beba, piše Dejli mejl.

- Na rođenju je imala kose preko čitave glave. Za razliku od ostalih beba, njoj kosa nikada nije opala, samo je nastavila da raste. Kada je očešljamo, kosa joj padne ispod ramena. Raste veoma brzo i baš je gusta, ali na dodir je veoma meka - rekla je njena majka Gonka.

Zbog jedinstvenog izgleda postala je zvezda na društvenim mrežama, a nedavno su potpisali ugovor sa jednom modnom agencijom.

Međutim, održavanje ovakve kose nije nimalo lako.

Gonka svake nedelji provodi sate u pranju, šamponiranju, sušenju i feniranju ćerkine kose, kako bi ona ostala meka i svilenkasta.

- Ona je naša mala Zlatokosa i nestrpljivi smo da vidimo koliko će joj kosa porasti sledeće godine - složili su se njeni roditelji.

Devojčici je sada kosa preko ramena i može da se oblikuje u razne frizure i oblike. Već neko vreme majka je vodi kod frizera.

- Najčešće joj prave punđe, pletenice, kikice, lokne... Čini se da Arija ima gušću kosu od prosečne odrasle osobe - istakla je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    25. april 2018 | 20:40

    Ona nije zlatokosa to su deca zute duge kose,a ova malecka je mala garavusica!

  • Лицемер

    25. april 2018 | 21:30

    Оставите дете да нормално одраста и да има детињство.

  • Samostalni car

    25. april 2018 | 20:44

    Mala ne moze da pridje onoj ruskinji ili sta je vec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA