≫ 

Teorije zavere se nastavljaju: Kejt Midlton je rodila "malog Sotonu"? (VIDEO)

Mnoge je crvena haljina Kejt Midlton podsetila na sličan model koji je u filmu "Rozmarina beba" nosila Mia Farou

  • 6

Iako je danas peti dan otkako je Kejt Midlton s malim princem izašla iz londonske bolnice Sveta Meri, priče o tom trenutku ne staju. Najviše se pisalo o imenu novorođenčeta, za kog je sinoć britanska štampa bila uverena da će se zvati Albert, ali danas je konačno objavljeno da se zove Luis Artur Čarls, prenosi Index.hr.

Ceo svet napada Kejt Midlton nakon porođaja: Zašto je tako brzo napustila bolnicu i kako tako dobro izgleda? (FOTO)

Scena iz filma "Rozmarina beba", Printskrin: Youtube/Movieclips

ODEVENA KAO MIA FAROU

Kejt je iz bolnice izašla odevena u crvenu haljinu s belim okovratnikom, a mnoge je ta haljina podsetila na sličan model koji je u jednoj sceni filma "Rozmarina beba" nosila Mia Farou.

Glavni lik tog filma, kog tumači Farou, ostaje u drugom stanju, a ispostavlja se da otac deteta nije njen muž, već Sotona. Bebi daje ime Adrijan, zbog čega su neki nagađali da bi Kejt svoju bebu mogla tako da nazove.

Mnogi su videli sličnost u haljinama, Foto: Tanjug/AP

ONI NISU LJUDI

Oni skloni teorijama zavere počeli su da kopaju po prošlosti, a kao temelj svojih teorija da bi neko svoje dete nazvao po liku iz filma o Sotoni isticali su reči pokojne princeze Dajane da "oni nisu ljudi". Naravno, teško da bi Dajana to isto rekla za svog sina i njegovu ženu, ali njima to ionako nije bitno.

Bitnije je im je da je Kejt danas dvogodišnju Šarlot vozila u kolicima koja su identična onima iz filma "Rozmarina beba". Prilično jaki dokazi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA