≫ 

Samanta napravila haos: Seksualno zadovoljavala Jugoslovene, a njene ogromne grudi pružale su nezaboravno zadovoljstvo (FOTO)

Njena pojava uzbudila je javnost

  • 4

Prva seks lutka na naduvavanje stigla je u Jugoslaviju davne 1986. godine. "Plastična lepotica" Samanta sa najvećim grudima pružala je nezaboravno iskustvo, ne samo na klasičan način već i ustima.

Za većinu muškaraca savršena žena je ona koja ćuti, nije zahtevna i uvek je na "raspolaganju" da zadovolji svog partnera. Te godine još u prošlom veku, "žena iz snova" konačno je "stigla u Jugoslaviju i mogla je da se kupi za 889 dinara.

On ima ženu, ali ipak praktikuje seks 4 PUTA NEDELJNO SA LUTKOM: I to mu nije dovoljno! (VIDEO)

Njena pojava uzbudila je javnost. Žene emotivno, a muškarce seksualno. Prodaja seks bombe bila je propraćena i reklamom koja je isto privukla veliku pažnju.

"Najjeftinije rešenje vaših intimnih problema. Ako nemate dovoljno novca za izdržavanje žene ili ako imate neke druge probleme sa ženama: ovo vam je pravo rešenje. Kod nas možete da nabavite i najuzbudljivije erotske rekvizite".

VIDEO: Evo šta Srpkinje najviše kupuju u seks šopovima

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA