Sve životinjske zvezde iz vaših omiljenih dečijih filmova su mrtve (VIDEO)

Ove životinje su obeležile dečije filmove

  • 2

Čivava Tinkerbel, čuveni pas Paris Hilton i jedna od najpoznatijih životinja na svetu, uginula je pre tri godine. Za 14 godina Tinkerbel je postala jedna od najvećih zvezda životinjskog sveta.

Ona je bila poslednja koja je bila živa od svih životinja iz naših omiljenih dečjih filmova.

Razjareni bik pojurio čoveka čim mu je video majicu, rogovima ga je razneo, pa ga pregazio dok je ležao na zemlji (VIDEO)

Pas Badi iz filma "Air Bud" i "Pune kuće" je mrtav. On se prvi put pojavio u emisiji "America's Funniest Home Videos" i postao je zvezda jer ga je njegov vlasnik naučio da igra fudbal, košarku i hokej. Nakon uspešne karijere kao filmska zvezda, Badi je 1997. godine dobio rak, pa su mu amputirali nogu. Uginuo je u snu u februaru 1998. godine.

I prase Bejb je takođe mrtvo. Iako nema tačnih podataka o datumu i uzroku smrti, životni vek jorkširske svinje je samo deset godina.

Još jedan pas iz popularne serije je uginuo 2006. To je pas Edi, koji je igrao u "Frejžera".  U seriji ga je zamenio Enco koji je nakon serija igrao u filmu "My Dog Skip". I Enco je uginuo, 2010. godine.

Orangutan Sam iz filma "Dunston Checks In" više nije među živima. On je rođen 1989. godine. Prvo je bio turistička atrakcija u Majamiju, a kasnije se redovno pojavljivao u filmovima i serijama, između ostalih, i u Spasilačkoj službi.

Ni Bruzer iz filma "Plavuša s Harvarda" više nije živ. Rođen je 1994. godine, a njegovi vlasnici su na njemu zaradili pravo bogatstvo. Uginuo je 2009. godine od moždanog udara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mesar

    9. maj 2018 | 12:36

    Kako je zavrsilo prase Bejb,ha sta mislite?

  • Ђура

    9. maj 2018 | 12:26

    Зар није прасе Бејб завршило на ражњу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA