≫ 

Napravljeni su kupaći kostimi sa licima princa Harija i Megan Markl. Ako ih bolje pogledate, shvatićete zašto se svi smeju (VIDEO)

Voditeljski par nije mogao da se suzdrži od smeha kada su u studio ušetale dve manekenke obučene u kostime sa likovima princa Harija i Megan Markl

  • 1

Ceo svet ovih dana odbrojava poslednje momente do kraljevskog venčanja, a raznorazni suveniri sa likovima princa Harija i Megan Markl uveliko su spremni. Poslednji među njima su kupaći kostimi.

Upravo ti kostimi bili su tema emisije "This Morning", u kojoj voditeljski par nije mogao da se suzdrži od smeha kada su u studio ušetale dve manekenke.

>>> Suveniri se prodaju na svakom koraku, a evo koliko će koštati venčanje: Pripreme za kraljevsku svadbu se privode kraju (FOTO)

Ako bolje pogledate fotografiju, primetićete da su Harijeva usta poprilično nezgodno pozicionirana, ni manje ni više nego na intimnom području manekenke.

- Oh ne, gde im je bila pamet? Trebalo je da mu lice postave malo više - izgovorio je u jednom momentu voditelj, objasnivši izašto su oboje prasnuli u smeh.

Ako vam se kostimi iz nekog razloga sviđaju, možete ih nabaviti OVDE.

VIDEO: Venčanje se približava, a Megan Markl će MORATI da se pridržava ovih pravila

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA