≫ 

Hotel koji se nakrivio u zemljotresu postao glavna atrakcija na Tajvanu (VIDEO)

Tajvan se nalazi u blizini mesta gde se razdvajaju dve velike tektonske ploče i zbog toga je redovno pogođeno zemljotresima

  • 0

U nizu zemljotresa koji su pogodili letovalište Hualien na Tajvanu početkom februara ove godine, devet osoba je nastradalo, veliki broj njih je povređen, a brojne zgrade su uništene.

Među objektima koje su potresi uništili, najviše pažnje privuklo je nekoliko hotela, među kojima i hotel Maršal, koji su se usled zemljotresa nakrivili.

>>> Razorni zemljotresi na Tajvanu doneli seriju od 220 manjih potresa: Devet poginulo, 270 povređeno, 10 nestalo (FOTO, VIDEO)

Za vreme potresa, u njima su ostali zarobljeni ljudi, koji su kasnije evakuisani, a zgrada hotela Maršal, u međuvremenu je postala atrakcija.

Za vreme zemljotresa nekoliko hotela se nakrivilo - Foto: Tanjug/AP/Hualien County Fire Bureau

U Hualijenu, koji se nalazi na 180 kilometara od glavnog grada Tajpeja, na tajvanskoj istočnoj obali živi oko 100.000 ljudi.

Ulice tog grada su uništene usled zemljotresa, a više desetina domova ostalo je bez vode i struje. Škole, kancelarije, putevi i mostovi su zatvoreni.

Tajvan se nalazi u blizini mesta gde se razdvajaju dve velike tektonske ploče i zbog toga je redovno pogođeno zemljotresima.

VIDEO:Kako izgleda kada policija upadne na orgiju u hotelu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA