Bosanac je od mešalice za beton napravio veš mašinu, a sada je od jedne harmonike stvorio dve (VIDEO)

Zahvaljujući svojoj dovitljivosti napravio je harmoniku na kojoj se može svirati na dva načina i pomoću dirki i pomoću dugmića

  • 3

Neobični izumitelj iz Travnika Niko Lovrinović je prošle godine oduševio sve kada je svoju mešalicu za beton prilagodio da može da pere veš. Svi su se divili njegovom neobičnom izumu, a sada je ovaj čovek otišao i korak dalje pa je odlučio da obraduje i harmonikaše.

Zahvaljujući svojoj dovitljivosti napravio je harmoniku na kojoj se može svirati na dva načina i pomoću dirki i pomoću dugmića.

Nikola (10) je čudo od deteta sa harmonikom: Iako je instrument veći od njega, on ima jak motiv da sve savlada (FOTO) (VIDEO)

Niko demonstrira svoj izum Printskrin: Youtube/Srećko Stipović

Želeo je na taj način da olakša posao ljubiteljima ovog instrumenta, pa ako neko slučajno ne zna da svira harmoniku klavirku, onda može da svira dugmetaru.

Kako bi dokazali da ovaj izum radi, on i njegovi prijatelji su pred kamerama harmoniku i isprobali. Sve ovo samo govori koliko je Niko zapravo majstor svog neobičnog zanata.

Prijatelji i rodbina su puni reči hvale za njega i neprestano se dive njegovoj dovitljivosti. Samo mu fali neko ko će da ga podrži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • da su meni 45

    5. jun 2018 | 17:27

    Mogao si i muziku da ugradis u tu ves masinu s 6 zvucnika

  • majstore majstor

    4. jun 2018 | 15:13

    Izume si nalickao dobro , cak i ofarbo ...ma sve sija... a zivota ti jesi li mogao obuc prljaviju i iscepaniju majci....sto sebe ne uredi nalo...w pa ljudi...

  • Hajduk

    4. jun 2018 | 14:35

    zaboravio je gromobran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA