≫ 

Makron "iskoristio" Bizmarka i uporedio Trampa sa kobasicama: Bolje da ne znate šta je unutra (FOTO)

Za razgovor sa Trampom rekao je da je bio "grozan"

  • 1

Francuski predsednik Emanuel Makron je, po ugledu na pruskog državnika Bizmarka, za svoje telefonske razgovore sa američkim kolegom Donaldom Trampom, ali i drugim svetskim zvaničnicima rekao da su kao kobasice, bolje je, kazao je, da ne znate šta je unutra. 

Makron je to rekao na zajedničkoj konferenciji za novinare sa izraelskim premijerom Benjaminom Natanjahuom, odgovarajući na pitanje da objasni šta je mislio kada prošle sedmice rekao da je razgovor sa Trampom bio "grozan", preneli su najugledniji svetski mediji.

Skandal u Francuskoj: Šef Jelisejske palate pod istragom zbog korupcije

Makron je razgovor sa Trampom opisao kao "grozan" Foto: Tanjug/AP

Makron je parafrazirajuću pruskog državnika Ota fon Bizmarka objasnio zašto se u principu uzdržava od komentara svojih razgovora sa drugim svetskim liderima.

- Kao što je govorio Bizmark, ako objasnimo ljudima kako se prave kobasice, teško da će ih ikada više jesti - jasan je bio Makron, piše londonski Gardijan.

VIDEO Porno glumica Stormi Danijels: Spavala sam sa Donaldom Trampom

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Platon

    7. jun 2018 | 11:41

    Makron je verovatno mislio na staru nemacku izreku o proizvodnji kobasica. Segrt kaze mesaru posle zajednicki proizvedenih kobasica: "Majstore sko oni saznaju sta smo ugurali u ove kobasice, ugurace nas tamo odakle nikada necemo izaci ".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA