≫ 

Preslatko da slađe ne može: Veverica ožednela od vrućine, pa iskapila flašicu vode koju joj je dao turista (VIDEO)

Ova životinjica bila je toliko žedna da se sprijateljila sa turistima, koji su sa njom podelili flašicu vode

  • 3

Paklena vrućina u američkom nacionalnom parku Veliki Kanjon, u Arizoni, naterala je jednu vevericu da se iz čiste potrebe sprijatelji sa ljudima, bar na kratko.

Ova životinjica bila je toliko žedna da se sprijateljila sa turistima, koji su sa njom podelili flašicu vode.

>>> Ne znamo za vas, ali mi smo na strani ove veverice: Iako je opasna kradljivica, nasmejala nas je do suza (VIDEO)

Pol Kamps, koji je nedavno sa devojkom posetio ovaj nacionalni park, kratko druženje s vevericom zabeležio je kamerom, prenosi Dejli Mejl.

Bio je veoma topao dan, ali to ovaj par nije sprečilo da uživa u prirodnim lepotama Arizone. Dok su šetali po parku, prišla im je veverica koja je počela čudno da se ponaša.

- Pratila nas je u stopu i počela je da podiže šapice kao da želi da je podignemo. Dok sam pokušavao da pronađem telefon kao bih je fotografisao, devojci sam pružio flašicu vode da pridrži, ali veverica se onda okrenula prema njoj i nastavila da podiže šapice - ispričao je Kamps.

Shvatili su o čemu se radi, pa su žednu životinjicu ponudili vodom. Veverica je rado prihvatila taj gest, da je čak šapicama pridržavala flašicu, koju je skoro ispraznila.

Da je reč o nesvakidašnjoj pojavi svakako govori i činjenica da uprava ovog nacionalnog parka savetuje turistima da se ne približavaju divljim životinjama, već da se drže na sigurnoj udaljenosti, što u slučaju veverica znači nekih 15 metara.

VIDEO: Veverica izelica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA