≫ 

Snimala je svog sina kako vozi bicikl, a kada je pogledala sablasni snimak, shvatila je da nisu bili sami! (VIDEO)

Kako bi otkrila o čemu se radi, ova prestravljena mama obratila se čak i Gradskom veću, ali od njih je dobila odgovor da su u momentu snimanja u kući bili samo čuvari

  • 2

Snimajući svog petogodišnjeg sina kako uči da vozi bicikl, Luiz Lenton je snimila još nešto, a kada je sa suprugom pogledala snimak kod kuće, prestravila se prizorom koji je zabeležila.

Jednog popodneva, Luiz je sa sinom prošetala do stare vile iz 19. veka u Peingtonu, kako bi mališan na parkingu mogao da vežba da vozi bicikl, a njen suprug je za to vreme odlučio da prošeta pse u blizini.

>>> Fotografisala je svoju decu, ali kad je jednu sliku pogledala kasnije - prestravila se i nije mogla da zaspi (FOTO)

Kada je sa suprugom pogledala snimak kod kuće, prestravila se prizorom koji je zabeležila - Printskrin: Devon Live

Sve je bilo lepo i uobičajeno dok nisu pogledali snimak, koji je Liuz zabeležila, a na kome se vidi duh starije žene kako sa jednog od prozora na prvom spratu vile posmatra mališana kako vozi.

Kako je po prirodi skeptik kada su u pitanju paranormalne pojave, Luiz nije umela da objasni pojavu starice, za koju je navela da je bila obučena u haljinu iz nekog starijeg doba.

- Izgleda kao starija gospođa sa punđom koja ima manžetne oko ruku - navela je Luiz.

Na snimku se vidi duh starije žene kako sa jednog od prozora na prvom spratu posmatra mališana kako vozi - Printskrin: Devon Live

Kako bi otkrila o čemu se radi, ova prestravljena mama obratila se čak i Gradskom veću, ali od njih je dobila odgovor da su u momentu snimanja u kući bili samo čuvari.

- To sigurno nije bio čuvar, koliko ja znam. Garderoba koju je žena nosila izgleda kao viktorijanska haljina sa belim manžetnama. Volela bih da znam ko je i šta je to.

VIDEO Da li se neko našalio kao u slučaju ove lutke sa groblja?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA