≫ 

Htela je da izvrši pljačku. Od policije je pobegla, a onda je propala kroz plafon prodavnice pravo u njihove ruke (VIDEO)

Devojka je iskoristila priliku i pobegla u zadnji deo prodavnice i popela se na plafon, iz kog je samo nekoliko trenutaka kasnije propala u radnju

  • 0

Nesvakidašnja situacija nedavno se dogodila u jednom marketu u kanadskom gradu Edmonton, kada je devojka Britani iBurk (29) propala kroz plafon i to samo nekoliko minuta nakon što je policija pokušala da je uhapsi.

Kako je ispričala vlasnica radnje za lokalnu televiziju, Britani je sa momkom, Ričardom Parisoom (28), neko vreme šetala ispred radnje, a kad su ušli unutra, momak je ukradenom karticom pokušao da plati limenku soka.

>>> Beogradom hara "tojota" mafija: Sa parkinga masovno nestaju točkovi, retrovizori, ratkapne, a kradu čak i katalizatore (FOTO)

Vlasnik radnje, koji se u tom trenutku nalazio za kasom, upitao je momka da li može da ukuca PIN kod kako bi naplata bila izvršena, a mladić je prokomentarisao da ne zna jer kartica zapravo pripada njegovoj devojci.

Sumnjivo ponašanje ovog para navelo je vlasnika radnje da pozove policiju koja se vrlo brzo pojavila na licu mesta.

Nadzorne kamere u marketu zabeležile su pravu dramu kada je policija pokušala da ih uhapsi.

Momak je u jednom momentu odgurnuo devojku na policajca i pokušao da pobegne, ali su ga, uz malo jurnjave kroz radnju, savladali.

Devojka je iskoristila priliku i pobegla u zadnji deo prodavnice i popela se na plafon, iz kog je samo nekoliko trenutaka kasnije propala u radnju.

Oboje su uhapšeni i optuženi po više tačaka.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA