≫ 

Odgajili smo generaciju ku*vi koja širi noge čim čuje strani jezik: Novinar napao Ruskinje zbog ponašanja tokom Mundijala (VIDEO)

Kako je rekao, agencije za poslovnu pratnju su povećale cene, a neke devojke spavaju sa strancima za džabe, samo zato što su iz stranih zemalja

  • 12

Rusiju u jeku Svetskog prvenstva potresa veliki skandal, nakon što je poznati kolumnista i psiholog iz te zemlje Platon Besedin (32), izjavio da se Ruskinje ponašaju kao ku*ve, jer traže seks sa stranim navijačima.

Besedin se nakon ove izjave našao na udaru javnosti, a kako kaže, njegove tvrdnje potkrepljuju snimci na društvenim mrežama.

>>> Srpski navijači luduju u Kalinjingradu, kupovali ruže i delili ih Ruskinjama (VIDEO)

Platon Besedin - Foto: Facebook

Najveći moskovski list "Moskovsky Komsomolets", koji je objavio njegove optužbe na račun ruskih devojaka, suočava se sa peticijom, kojom se traži izvinjenje za kolumnu u kojoj su žene okarakterisane kao ku*ve.

- Društvene mreže preplavljene su snimcima gde se mlade i ne baš mlade Ruskinje, ponašaju kao predozirane prostitutke sa malom društvenom odgovornošću. Takve stvari možemo videti u svim gradovima naše domovine koji su domaćini na SP. Mnoge Ruskinje se ponašaju kao ku*ve sa strancima - napisao je Besedin.

Na jednom video snimku vidi se pijana devojka koja, na klupi, navijaču iz Poljske pruža oralni seks, dok njegovi drugovi gledaju.

VIDEO: Brazilska seks bomba nazdravlja votkom sa "babuškom"

- Nisu sve ovakve, ali neke crne ovce mogu da pokvare celo stado. Budimo iskreni, ima dosta takvih crnih ovaca. Unutar ruskih lepotica krije se unutrašnja grešnost. Ako ne želimo da se slika Rusije povezuje sa vulgarnim ku*vama koje love strane žrtve, moramo odmah da reagujemo - napisao je Besedin i dodao da je jasno da većina njih to radi zbog novca, a neke u tome vide šansu da se udaju.

VIDEO: Argentinska navijačica ostavlja bez daha

Kako je rekao, agencije za poslovnu pratnju su povećale cene, a neke devojke spavaju sa strancima za džabe, samo zato što su iz stranih zemalja.

- Odgajili smo generaciju ku*vi koja širi noge čim čuje strani jezik - naglasio je Besedin.

Nisu sve Ruskinje "crne ovce", ali nema ih puno - Foto: Profimedia

Peticiju, kojom se traži izvinjenje moskovskog lista, za objavljivanje uvredljivog teksta o Ruskinjama, do sada je potpisalo 6.500 ljudi.

Osim izvinjenja lista "Moskovsky Komsomolets", peticijom se zahteva i krivično gonjenje novinara zbog govora mržnje i neprijateljstva prema Ruskinjama.

VIDEO: Živa svirka i ludovanje navijača Srbije i Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • spartanac80

    29. jun 2018 | 20:29

    Bogami ni srpkinje nisu nista bolje! Cast izuzecima!

  • VRS

    29. jun 2018 | 19:39

    Nisu ni ove nase nista bolje.

  • jovan

    29. jun 2018 | 19:58

    Nije ni kod nas bolje samo sto kod nas desava da to rade i u Srbiji i kad odu negde van Srbije, stranci kazu da u Srbiji dobiju najbrzi seks i to bez kondoma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA