≫ 

Procurio snimak najvećeg nastranog seks festivala u Evropi: Srednjevekovne sprave za mučenje, bazeni i kreveti za svingere (VIDEO)

Organizatori festivala su lokaciju držali u strogoj tajnosti, ali su se pojavile fotografije snimljene iz vazduha

  • 8

Stotine svingera okupilo se na najvećem trodnevnom festivalu seksa u Engleskoj, a fotografije iz vazduha otkrile su nastranu opremu koja je učesnicima na raspolaganju.

Tajni festival svingera Svingfilds traje od 28. juna do 1. jula u Vorčesterširu. Organizatori festivala su lokaciju držali u strogoj tajnosti, ali su se pojavili snimci snimljeni iz vazduha, piše Dejli mejl.

Na njima se vide veliki, beli šatori nasred livade u ovom engleskom mestu, ali i srednjevekovne sprave za mučenje koje su na raspolaganju učesnicima festivala.

Pored toga, posetioci seks festivala moći će da uživaju na ležaljkama, da se opuste u bazenima, a na raspolaganju su im i kreveti za više osoba.

Svingfilds traje tri dana, a očekuje se da će se okupiti stotine svingera iz cele zemlje. Posetioci festivala učestvovaće na tematskim događajima pod nazivom "posebni planovi" i "magija Svinfildsa". Šta će se na njima raditi, nije poznato.

Festival je 2015. i 2016. održan u malom selu Gločesterširu, u Velikoj Britaniji. Kako piše britanski medij, festival ima dozvolu za prodaju alkohola i zabave do kasno u noć od 28. juna do 1. jula.

Za sve učesnike festivala važi strogi kodeks poverljivosti i mogu biti izbačeni sa Svingfildsa ukoliko nešto podele sa medijima.

Lokacija festivala bila je strogo čuvana, a oni koji su imali karte saznali su gde se on održava 48 sati pre početka.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

Organizatori su se potrudili da na festivalu postoji dovoljno tuševa i toaleta, dok su šatori opremljeni strujom, imaju posteljinu, nameštaj i rasvetu.

Za učesnike festivala postoje i određeni termini, pa se tako "jednorog" odnosi na ženu koja je došla sama.

Trodnevna karta za par košta 220 evra, za samce je 190 evra, dok za žene ona iznosi 130 evra.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ahaha

    1. jul 2018 | 11:53

    Kako sam znala da je engleska u pitanju. Izvitopereni mozgovi

  • Teslina naslednica

    1. jul 2018 | 13:49

    Pohvale za tekst, ali mogli ste i ranije da pisete o ovome, sada ne postoji nacin da se stigne na vreme, posto je trajao do danas!

  • Nusknvp

    1. jul 2018 | 13:28

    A kad muskarac mora da placa skuplju kartu, to nije diskrimnacija ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA