≫ 

Majorka zadala udarac pijanim i golim Britancima koji imaju seks nasred ulice (VIDEO)

Gradsko veće tvrdi da će policija imati pune ruke posla

  • 0

Majorka je zabranila ispijanje alkohola na javnim mjestima, u nadi da će plaže postati mesto na kom će ljudi uživati u sportu i gastronomiji. Ipak, ni to nije bilo dovoljeno nego su uveli i zabranu nošenja kupaćih kostima dok šetaju ulicom.

Ostrvo u Evropi poznato kao RAZVRAT: Gledao sam parove kako imaju seks na ulici i ljude koji su svakodnevno umirali (FOTO) (VIDEO)

Gradsko veće tvrdi da su najveći problem zapravo Britanci koji preterano piju, skidaju se i imaju seks na ulicama.

- Ovaj zakon neće rešiti sve probleme, ali policija će imati posla. Nadamo se da će to pomoći da se poboljša život u ovim područjima za zabavu - izjavila je Angelika Pastor, savetnica za bezbjednost.

Majorka se pretvorila u evropsku Sodomu i Gomoru Foto: Profimedia/Press Association

Meštani su zabrinuti zbog toga što su deca svedoci ovakvog ponašanja i smatraju da su ovakvi turisti oštetili imidž odmarališta.

- Novi propisi će sigurno pomoći u poboljšanju našeg imidža - rekao je gradonačelnik Majorke Antoni Noguera, koji je zamolio sve turiste da postupaju odgovorno i poštuju grad kao turističku destinaciju.

Meštani su zabrinuti jer su deca svedoci ovakvih prizora Foto: Profimedia/Exclusivepix

Prema novim propisima, postojaće zone od posebnog turističkog interesa, gde zakonska regulativa može delovati efikasnije.

Svi koji budu kršili nove propise kao što je prodaja alkoholnih pića nakon ponoći, seks na javnom mestu, šetnja ulicom bez odeće moraće da plate kaznu između 100 i 3.000 evra.

Najproblematičniji su Britanci Foto: Profimedia/Eyevine

Vlada Majorke ističe da će količine alkohola na aerodromima biti ograničene, jer su problematični letovi iz Velike Britanije i Irske.

Magaluf je odmaralište na Majorki koje se pretvorio u evropsku Sodomu i Gomoru:

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA