≫ 

Ako nemate pare za taksi, u ovoj državi možete da platite pevanjem (VIDEO)

Kompanija Fortum koja je proizvela potpuno ekološki taksi, nudi širok spektar čistih energetskih rešenja i ohrabruje svoje kupce da žive održiviji svakodnevni život.

  • 2

Na festivalu "Ruisrock" održanom u Finskoj od 6. do 8. jula, predstavljen je "Fortum Singalong Shuttle" taksi, koji kao način plaćanja prihvata samo pevanje.

Zvuči neverovatno, ali i to je moguće. Potpuno električni automobil koji ne emituje štetne gasove, pobrao je samo najpozitivnije komentare, a tome je svakako doprineo jedinstven način plaćanja.

>>> Šta to koči Srbe da dizelaše zamene hibridima i električnim automobilima i koliko ih ima u našoj zemlji uopšte?

Jedna od zadovoljnih korisnica je i Alma, međunarodna pop zvezda, koja je na svoj koncert, došla upravo ekološki prihvatljivim taksijem i kako kaže veoma je zadovoljna.

- Bilo je sjajno putovati do svirke sa posetiocima festivala i uživati u muzici zajedno! Plaćanje pevanjem je sasvim u redu, ako se ja pitam - istakla je Alma uz osmeh.

Kompanija Fortum koja je proizvela potpuno ekološki taksi, nudi širok spektar čistih energetskih rešenja i ohrabruje svoje kupce da žive održiviji svakodnevni život.

- Želimo da pokažemo ljudima da je vožnja električnog automobila istovremeno i zabavna i udobna, a takođe i odličan izbor kada je reč o zaštiti životne sredine - naveo je menadžer ove kompanije Jusi Malkia.

VIDEO: Brus Li je prevaziđen: U Japanu postoji "nindža taksi"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • pop

    17. jul 2018 | 15:05

    Poslacu im mog dedu,da ga voze taksijem,da im peva Knezevu Veceru ili Boj Marka Kraljevica i Muse Kesedzije,pa da vidim kako ce komentarisati,placanje taksija.Mislim da ce pobeci iz taksija ili ce mu platiti da prestane.

  • Realno

    17. jul 2018 | 19:09

    U Beogradu ako nemaš da platiš taksi u zavisnosti od toga da li si muško ili žensko sledi naplata pajserom ili u naturi 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA