Kragujevčani ponovo šampioni City Games-a u Srbiji (FOTO)

U drugoj igri "Vino" Kragujevac takođe ostaje nepobediv i na svoj konto upisuje još 10 poena

  • 0

Na Zlatiboru na bazenu hotela Olimp održano je super finale međunarodne manifestacije City Games.

Kvalifikovani gradovi takmičili se se u 6 disciplina a pobednik je mogao biti samo jedan.U finalu Srbije učestvovalo je 6 najboljih ekipa iz cele zemlje: Knjaževac, Kikinda, Subotica, Užice, Zaječar i Kragujevac.  Nakon prve igre "Leteći vaterpolo" Kragujevac, inače i prošlogodišnji šampion osvaja najviše poena.

U drugoj igri "Vino" Kragujevac takođe ostaje nepobediv i na svoj konto upisuje još 10 poena. Treću igru "Spasavanje turistkinje" sa najviše bodova završava Subotica (10), a Kragujevčani na veliko iznenađenje igru završavaju na 4. mestu, ali zato četvrtu igru "Pršuta" tradicionalno  završravaju sa najboljim rezultatom. Ekipa Kragujevca je inače prošle godine oborila i državni rekord u plivanju za pršutu.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Kragujevac je i u igri "Vošarka" na svoj konto upisao 10 poena pa poslednja igra "Veslo" ne menja mnogo stanje na tabeli. U ovoj igri najbolja je bila Kikinda koja je i bila jedan od favorita ali nepobedivim momcima i devojkama iz Kragujevca ipak nisu mogli stati na crtu. Na trećem mestu super finala City Games-a sa bronzanim medaljama oko vrata završava Subotica sa osvojenih 37 poena, srebro odlazi u Kikindu koja je osvojila 47 poena a zlatom su se okitili momci i devojke iz Kragujevca, koji su šampioni City Games-a već treću godinu.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Oni su se ovom pobedom plasirali u međunarodno finale sa još 15 zemalja koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu.

- Nijednog trenutka nismo sumnjali u to da ćemo pobediti. U Luksemburg idemo spremni i daćemo sve od sebe da Srbiji donesemo zlato - kažu pobednici.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Dok Kragujevac iščekuje medjunarodno finale, City Games karavan se seli u komšiluk gde kreće u potragu za najboljom ekipom koja će pretstavljati Crnu Goru.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA