≫ 

Majka i sin su počeli da koriste kondome na svoj način i na tome su zaradili pravo bogatstvo (FOTO)

Kondomi za vino sprečavaju otvorenu vinsku bocu da se prolije, čak i ako padne sa stola – naravno u slučaju da se pritom ne razbije

  • 0

Kad je jednog dana Mitč Strahan kući doneo napola dovršenu bocu vina, njegova majka ju je obmotala plastikom i zavezala gumicom.

Mič se našalio da liči na kondom – i tako se rodila ideja zahvaljujući kojoj su majka i sin četiri godine kasnije zaradili više od milion dolara.

Milija je bio direktor fabrike i sudski veštak, a onda je sve napustio: Vratio se u pradedovinu i obnovio stari vinograd. Evo kako sada živi (FOTO)

Kondomi za vino sprečavaju otvorenu vinsku bocu da se prolije, čak i ako padne sa stola – naravno u slučaju da se pritom ne razbije.

Stavljaju se kao i klasični kondomi Foto: Facebook

Možete je poneti i sa sobom bez opasnosti da će procureti, a navodno čuva i kvalitet vina, prenosi punkufer.hr.

Nakon pokretanja uspešne kampanje na Kickstarteru pronašli su fabriku koja ima kalupe za kondome koji će odgovarati veličini boce, a sve su zapakovali u prepoznatljivu ambalažu.

Najbolje od svega je što mogu da se koriste nekoliko puta. Ako se pitate kako se stavljaju – baš kao i klasični kondomi.

VIDEO: Ko kaže da trening i vino ne idu zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA