≫ 

Umočio je umorne noge u more, a sledeće sekunde bio obliven krvlju: Misteriozna stvorenja pojela su mu kožu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Otišao je kod lekara ali stručnjaci iz dve bolnice u gradu nisu mogli da otkriju uzrok neprestanog krvarenja

  • 4

Nakon teške fudbalske utakmice, 16-godišnji Sem Kanizaj samo je želeo da ubaci svoje bolne noge u vodu na plaži u Brajtonu u Australiji. Ali voda nije bila predah kojem se nadao - kada je pola sata kasnije izašao iz nje, njegova stopala bila su oblivena krvlju.

- Izgledale su kao povrede iz rata - rekao je njegov otac u izjavi za lokalne medije. Tinejdžer je mislio da će mu tuširanje pomoći da zaustavi krvarenje, ali to se nije desilo.

Otišao je kod lekara ali stručnjaci iz dve bolnice u gradu nisu mogli da otkriju uzrok neprestanog krvarenja. Zato je njegov otac rešio da sam ode na plažu i istraži šta se desilo.

Majka i sin su počeli da koriste kondome na svoj način i na tome su zaradili pravo bogatstvo (FOTO)

On je ispustio komad sirovog mesa u vodu i snimao šta će se dogoditi. Ubrzo zatim sitna stvorenja pohrlila su na meso, piše Mens helt.

- Stvorenja koja su napala meso su verovatno amfipodi, za koje nije poznato da grizu ljude - izjavio je profesor Alistar Por.

On je dodao da to što su se ta stvorenja okupila oko mesa koje je Semov tata bacio u more, ne znači da su ona izgrizla njegovog sina.

Prema njegovim rečima, to su verovatno uradile morske vaši - grupa sitnih zglavkara, koje se obično parazitski hrane ribama najčešće mrtvim.

Međutim, ni morske vaši nisu toliko agresivne. Profesor Por veruje da ih je u vodi verovatno bilo više jer je u blizini bilo puno mrtve ribe.

Morske vaši ne postoje samo u Australiji, one mogu da se nađu svuda, prenosi Njujork tajms.

Stručnjaci pak savetuju da ne treba da paničite i da su ovi slučajevi veoma retki, jer i kada bi morske vaši napale čoveka, uglavnom bi ostavile ugriz nalik osipu.

VIDEO: Ušle su u bazen sa ajkulama a ubrzo se čulo vrištanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Robi

    25. avgust 2018 | 22:50

    Ide u pogresno more, zato ga jedu vodeni vampiri. Ja idem 40 g u jadran i nikad nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA