≫ 

Najopasniji vatreni izazov se širi internetom: Devojčica se polila alkoholom i zapalila, pred očima svoje majke (FOTO)

Devojčica je prevezena u dečju bolnicu gde će ostati narednih nekoliko meseci dok se ne oporavi od opekotina drugog i trećeg stepena koje je zadobila na 49 posto tela

  • 3

Dvanaestogodišnja devojčica se oporavlja od teških opekotina koje je zadobila po telu nakon što se uključila u opasan izazov koji se širi internetom.

Njenu majku Brandi Ovens je prošlog petka probudio glasan prasak u kući u Detroitu. Nekoliko trenutaka kasnije videla je ćerku Timijah kako trči niz stepenice dok joj je gotovo celo telo bilo zahvaćeno vatrom.

Deca širom sveta dobijaju ovu poruku na WhatsApp-u, a onda ih pronađu mrtvu: Ova "igra" je strašnija i od "Plavog kita"

- Protrčala je hodnikom pokraj moje sobe. Telo joj je gorelo od kolena do kose. Počela sam da vrištim: 'Moje dete!' Bilo je užasno - izjavila je majka iz Detroita za časopis People.

Ona i njen suprug odmah su počeli da gase vatru peškirima, pa su devojčicu stavili u kadu i istuširali je hladnom vodom.

Devojčica je prevezena u dečju bolnicu gde će ostati narednih nekoliko meseci dok se ne oporavi od opekotina drugog i trećeg stepena koje je zadobila na 49 posto tela.

Navedeno je da će njen oporavak dugo trajati. Tek nakon incidenta majka je otkrila što se zapravo dogodilo. Otkrile su joj to prijateljice njene ćerke, prenosi magazin People.

Ispričale su joj kako se na internetu pojavio izazov u sklopu kojeg se ljudi polivaju alkoholom, a potom pale. Ovaj trend naziva se "vatreni izazov" i širi se putem Fejsbuka i Jutjuba.

Timijah još uvek ne može da govori pa ni da otkrije majci zašto je odlučila da učestvuje u ovom izazovu, ali Ovens ne želi da čeka da još dece nastrada i poručuje roditeljima da proveravaju svoju decu.

Oporavak u bolnici će dugo trajati Foto: gofundme.com

Fotografije ove devojčice pogledajte OVDE.

VIDEO: Snimala izazova pa umalo nije poginula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mozga bez

    24. avgust 2018 | 15:45

    Da li moras da budes toliko glup da sebe zapalis?

  • Милош

    24. avgust 2018 | 19:44

    Модерно доба узима данак, деца израстају у тоталне идиоте, интернет и бљувотине које се сервирају на тв затупљују невероватном брзином...

  • fradd

    24. avgust 2018 | 15:25

    Prirodna selekcija na delu. Nažalost, razmnožavaju se brže nego što ih njihov idiotizam ubija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA