≫ 

Tek što je trajekt krenuo sa Tasosa, trudnica je počela da se porađa, a ista osoba joj je postala i babica i kum

Porođaj se odvijao u garaži trajekta, naočigled brojnih putnika, jer nije bilo vremena da se reaguje

  • 0

Prelepa priča odvijala se na moru u četvrtak, 9. avgusta, ujutru, na trajektu "Tasos 2" na trasi od luke Tasos do Keramotija. Nekoliko putnika turista obavestilo je posadu da je jedna žena na trajektu trudna i da je počela da se porađa, piše kavalapost.gr.

Devojčica rođena u vojnom helikopteru: Najneverovatniji trenutak na hitnom letu sa Raba

Mnogi su mislili, iz nekog razloga, da se trudnica šali.

Ubrzo je komandir Evangelos Birzamanis, uz pomoć posade, pronašao na plovilu sve što je neophodno za buduću majku i bebu, dok je njen lekar, koji je kontaktiran, obezbedio hitnu pomoć da je čeka u Keramotiju.

RODIO SE ZDRAV DEČAK

Ali je beba požurila da izađe, pa je Birzamanisu ostalo samo da se pripremi za novu ulogu - babice. Porođaj se odvijao u garaži trajekta, naočigled brojnih putnika, jer nije bilo vremena da se reaguje.

Rodio se zdrav dečak. Otac bebe je bio tu, zbunjen, ali srećan. Posada je predala majku i bebu hitnoj pomoći, još uvek povezane pupčanom vrpcom. Komandir Evangelos je predložio roditeljima da bebi bude kum, a celokupna posada je osvojila simpatije svih na trajektu.

VIDEO: Od sada će i očevi moći da doje bebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA