≫ 

Ostao je bez penisa zbog bakterije koja izjeda meso: Sada se gadi svog odraza u ogledalu, a to nijedna odšteta ne može da plati!

Endrju Lejn ne može da kontroliše rad svojih creva i leči se od depresije, od operacije ne može da ima seks, iako je povratio želju

  • 1

Endrju Lejn (63) iz Eseksa dobio je infekciju posle operacije uklanjanja prostate u bolnici Sautend. Pacijent koji je imao rak, izgubio je veći deo svog penisa zbog infekcije bakterijom koja izjeda meso. Operacija je bila rutinska, a cifra koju je dobio kao odštetu, pozamašna ispisana uz pomoć šest cifara, piše Gardijan.

Igrao se sa psom i on ga je polizao: To je možda razlog zbog kog su ovom čoveku amputirane obe noge i raspada mu se nos

Lejn je bio na operaciji u martu 2013. godine. Njegova creva su probušena tokom intervencije, ali je osoblje bolnice to primetilo tek šest dana kasnije, naveli su njegovi advokati. Oštećenje je bilo toliko da mu je ostalo nešto manje od 4 centimetra penisa.

Endrju se oženio posle 18 godina veze, Foto: Profimedia, Alamy

- Priznali su svoju grešku, ali mi se nisu izvinili. Znajući da bi skener samo nekoliko dana ranije sprečio sve ovo, je veoma teško prihvatiti - rekao je Endrju Lejn. - Dobio sam novac, ali svoje zdravlje nikada neću vratiti. Želim da ljudi budu upoznati sa tim koliko je opasna ova bakterija. Ako mislite da vas ne leče kako treba, morate to i da kažete.

VOLI ME, ALI SE OSEĆAM MANJE MUŠKARCEM

Lejn se, ubrzo po otpuštanju iz bolnice, oženio partnerkom s kojom je u vezi 18 godina. On sada ne može da kontroliše rad svojih creva i leči se od depresije. Od operacije ne može da ima seks, iako je povratio želju.

- Bilo je teško pomiriti se sa sadašnjom situacijom, za oboje. Znam da me Su i dalje voli, ali se osećam manje muškarcem.

TRPIM BOLOVE, NE PODNOSIM DA VIDIM SVOJE TELO

Kontaminirano mišićno tkivo koje mu je prekrivalo stomak moralo je da bude uklonjeno, a Lejn kaže da sada izgleda kao da je u devetom mesecu trudnoće, jer su mu creva izložena.

Univerzitetska bolnica Sautend, Foto: Google Maps

Lejn sada radi kao staratelj.

- Imam veči rizik od dobijanja hernije, sada imam dve, pa stalno trpim bolove. Bavio sam se sportom i bio ponosan na svoje telo, ali sad ne mogu da podnesem da se pogledam u ogledalo.

VIDEO: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Celo telo mu je bilo tumor, a onda ga je odstranio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Н. С.

    3. septembar 2018 | 23:59

    Е, са толико година само му је секс потребан. Све је решио само још да се сексира. Уместо да је срећан и задовољан после те дг што је уопште жив, њему је до секса. Свашта од човека

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA