≫ 

Potpuni stranac nudi studentkinji besplatno putovanje Evropom: Spavaće u luksuznim hotelima, obilaziće metropole, ali postoji jedan jeziv uslov

On je istakao da će sav smeštaj biti u hotelima s četiri ili pet zvezdica, ali i dao do znanja da sve plaća sam odnosno da nije dobio novac od tate

  • 0

Jedna studentkinja iz Australije mogla bi da "osvoji" luksuzno, besplatno putovanje Evropom, i da poseti zemlje u kojima možda nikada nije bila. Ali, postoji samo jedna caka.

Imati plaćeno putovanje po Evropi, sa boravkom u luksuznim hotelima, siromašnim studentima možda zvuči kao san. Međutim, jedna "srećnica" iz Sidneja mogla bi da ostvari taj san, ali postoji malo jeziv uslov: mora da bude reč o "slatkoj devojci".

Neobična ponuda objavljena je na Fejsbuk stranici "USYD Love Letters Revived", a nju su preneli brojni australijski mediji.

Golotinja, orgije i grad koji nestaje posle devet dana: Ovo je najluđi festival na svetu koji poseti čak 70.000 ljudi (FOTO)

- Tražim zgodnu devojku da putuje Evropom sa mnom ovo leto. Putovanje će trajati oko 3,5 nedelje i kroz sedam zemalja (Engleska, Irska, Francuska, Nemačka, Mađarska, Grčka i Turska) sa sjajnim smeštajem i obrocima - piše u postu, prenosi news.com.au.

Ovaj stranac zatim navodi da "devojka mora da bude ozbiljna" i da je jedini razlog zbog čega nudi nekome besplatno putovanje jeste taj što je njegova prijateljica morala da otkaže, a nije mogla da dobije povraćaj novca.

Anonimni muškarac je zato odlučio da saputnicu potraži na Fejsbuku, potpunu strankinju, uz uslov da je slatka.

- Svim muškarcima - žao mi je. Ovaj je samo za dame - piše u oglasu.

On je istakao da će sav smeštaj biti u hotelima s četiri ili pet zvezdica, ali i dao do znanja da sve plaća sam odnosno da nije dobio novac od tate.

- Neću vas oteti, molim vas, smirite se - dodaje na kraju.

Ona traži da bude "slatka" Foto: Pixabay.com

Međutim, njegova neobična ponuda naišla je na negativan efekat, a mnoge je zabrinula njegova namera.

- Smeštaj je verovatno deljenje sobe s tim likom. To je sumnjivo. Normalna osoba bi pozvala nekoga koga zna, ne tražila specifično devojku u ovoj grupi - glasi jedan od komentara.

Drugi su istakli da je "biti sam u drugoj državi s potpunim strancem dobar način da budete ubijeni".

Međutim, bilo je i onih koji su rekli kako bi se za besplatno putovanje isplatio rizik.

- Jesam li malo zabrinuta da bi mogla biti zamka i da bih mogla završiti mrtva? Jesam. Ali radije bila bih ubijena u Evropi nego ovde - napisala je jedna devojka na Fejsbuku.

Da li biste vi pristali na besplatno putovanje Evropom sa potpunim strancem? Pišite nam u komentarima!

U Grčkoj postoji ostrvo na kojem je malo ko bio iz Srbije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA