Teme: Studentkinja

"Guzonjin sin" divljački pretukao devojku zbog ove fotografije na društvenim mrežama: Udarao je flašom u glavu i čupao joj kosu (FOTO)

Prelepoj Mimi su u piće sipali drogu za silovanje! Paralisala se i onesvestila u toaletu, jedva je ostala živa. Sada ima važnu poruku za sve devojke

Ukleti Studentski dom na Karaburmi: Miodrag i Milan su skočili u smrt, Aleksandar je zadavio devojku, pa ga specijalci skinuli sa krova (FOTO)

Posrnula studentkinja! Imala je sve desetke u indeksu, a onda je počela da se drogira, zatrudnela i završila u zatvoru. Tamo se čak i porodila

Godinama grickala nokte, dok joj prst nije potpuno pocrneo: Ubrzo su ga amputirali (FOTO)

Potpuni stranac nudi studentkinji besplatno putovanje Evropom: Spavaće u luksuznim hotelima, obilaziće metropole, ali postoji jedan jeziv uslov

Studentkinja pronašla pravo bogatstvo u bakinoj garaži: Dva skupocena automobila su tamo skupljala prašinu već decenijama (FOTO)

On mi je muž, ne tata: Studentkinja se udala za 34 godine starijeg muškarca jer joj je u krevetu s njim "vrlo vruće" (FOTO)

Šaljemo čoveka u pakao, gde će ga ubiti! Studentkinja sprečila deportaciju migranta u Avganistan (VIDEO)

Prijatelji joj se rugaju da je u vezi sa dedom: Studentkinja se na prvi pogled zaljubila u 36 godina starijeg muškarca (FOTO)

Ovo je 26 godina mlađa devojka Borisa Novkovića, a od njenih vrelih fotki u bikiniju vrti se u glavi! (FOTO)

Studentkinja se skinula u donji veš dok je držala prezentaciju, a onda joj je profesorka postavila samo jedno pitanje (VIDEO)

Branislavu (21) je otac ispratio poslednji put u grad. Nikada je nije dočekao, ali pravdu jeste - posle 13 godina (FOTO)

Studentkinja prodala nevinost bankaru za 1,2 miliona evra, a sada se i zaljubila u njega (FOTO)

Gde je Biljana iz Kraljeva koja je nestala pre dve godine, a prošlog leta je viđena u Grčkoj? (FOTO)

Grupa muškaraca polila kiselinom tri studentkinje u Pakistanu, jer je jedna odbila bračnu ponudu

Pali su jedno na drugo na horu, a onda je on kleknuo pred nju dok su ostali članovi pevali "Bledi mesec" (VIDEO)

Migrant iz Avganistana osuđen na doživotnu kaznu zbog silovanja i ubistva studentkinje Marije (19) (FOTO)

Bivša studentkinja tužila fakultet, jer joj diploma nije pomogla da pronađe posao (VIDEO)

Od ove studentkinje strepi cela Kina (FOTO)

Imamo dokaz da pamet i izgled idu zajedno: Milena studira matematiku na Oksfordu, a toliko je lepa da joj se i brojevi dive (FOTO)

Prava istina o dadiljama "preko grane": Naše studentkinje maštaju o brdu love za čuvanje dece, a evo šta im zaista sve traže

Bratanica Ramuša Haradinaja povređena u eksploziji! Ćerka bivšeg komandanta OVK ranjena tokom terorističkog napada? (FOTO)

Ruskinja (21) se fotkala gola u Sibiru i svi joj gledaju u međunožje, a fora je zapravo u šumici (VIDEO)

Kristina (19) tražila sponzora na internetu, a onda je policija pronašla njeno mrtvo golo telo u plastičnoj vreći (FOTO)

Napisala je "Ja sam Medlin Meken", pa objavila fotke očiju i mladeža kao dokaz: Pokrenula je haos oko nestale devojčice! (FOTO)

Ruska studentkinja izvodila striptiz da bi dobila iPhone X: Nagovarali je da skine gaćice, a onda joj se sve obilo o glavu! (VIDEO)

Skandal na Tehnološkom fakultetu: Naterao studentkinje da ga ljube da bi im prijavio ispite

Prelepa Lidija (23) skočila s katedrale Sveti Pavle: Njeno srce je bilo čisto, ali je smatrala svet lošim mestom za život (FOTO)

Napustila je pravni fakultet da bi snimala porniće: Zovu me "prljava drolja", ali ja volim seks i zarađujem više nego advokati (FOTO)