≫ 

Francuski predsednik nosi dve burme i obe su od supruge: Brižit Makron takođe nosi dva venčana prstena, ali iza jednog od njih krije se tužna priča (FOTO)

Prva dama Francuske takođe nosi burmu koju je 2007. dobila od supruga na venčanju, ali zato druga krije veoma tužnu priču

  • 4
Foto: Tanjug/AP

Svetski lideri okupiraju pažnju svetskih medija najčešće zbog svojih političkih stavova, ali dosta puta pažnju javnosti zaintrigiraju i naizgled beznačajni detalji koje malo ko od nas primeti odmah.

Upravo jedan takav detalj, svakako posve neuobičajen, primetili smo kod francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit. Oboje nose po dve burme.

>>> Da li to Makronu izmiče tlo pod nogama? Saradnici daju ostavke, pada mu rejting, a skandali se samo nižu jedan za drugim

Francuski predsednik nosi dve burme - Foto: Tanjug/AP

Kako je sam Makron jednom ispričao u njegovom slučaju nema nikakve miisterije. Osim što predstavljaju odličnu simetriju, obe burme su od supruge. Jednu je dobio na venčanju 2007. godine, a drugu kada je otišao u Nigeriju da stažira šest meseci, 2001. godine, jer su se tada po prvi put razdvojili na duži vremenski period.

Prva dama Francuske takođe nosi burmu koju je 2007. dobila od supruga na venčanju, ali zato druga krije veoma tužnu priču.

Brižit Makron takođe nosi dve burme, ali jedna je pripadala njenoj pokojnoj sestri - Foto: Tanjug/AP

Kako je jednom prilikom isprčala Brižit, druga burma pripadala je njenoj pokojnoj sestri, koja je nastradala zajedno sa suprugom u saobraćajnoj nesreći kada je Brižit imala samo osam godina. Njena sestra bila je trudna u tom momentu, a nesreća je obeležila život gospođe Makron.

VIDEO: Makron priredio svečani doček za Vučića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA