≫ 

"Nađite ovu ku*ku!" Ulovila je ogromnog leoparda i slikala se sa plenom: Nijedna je puška neće odbraniti od mržnje koju je izazvala

Agencije za zaštitu životinja traže pravdu

  • 6

Jedna žena koja se bavi lovom iz zabave postala je meta mržnje miliona ljudi, nakon što je fotografija na kojoj pozira sa "rekordnim ulovom" - ogromnim mrtvim leopardom - postala viralna. I anonimni korisnici i javne ličnosti osudili su "Britani" i njen čin nazvali "gnusnim".

Fotografiju ove žene, o kojoj se govorio kao o "Britani L", podelio je Međunarodni safari klub (SCI) početkom ovog meseca. SCI je organizacija sa sedištem u Americi, koja se bavi zaštitom lovaca i njihovih prava. Slika je podstakla globalnu netrepeljivost, naročito nakon što je SCI saopštila da je leopard koga je Britani ubila možda deveti najveći ikada ulovljen.

Ove devojke se lože na najvećeg fašističkog zločinca: Pozirale u nacističkim uniformama i prijavile se na bizaran izbor za "Mis Hitler" (FOTO) (VIDEO)

Javnost je o ovome obavestio David Bonuvri, suosnivač oraganizacije koja se nastoji da spreči lov na slonove zbog njihovih kljova. Bonuvri je na društvenim mreža pozvao korisnike "da pronađu ovu ku*ku". Podržali su ga Naomi Kembel, danski supermodel Ducen Kros i Kajli Ričards.

Ženu javno osuđuju sa svih strana Foto: Profimedia/Designpics

- Kako možeš naći ponos i zadovoljstvo u ubijanju ovako divnog mužjaka leoparda? Žena na slici treba da se stidi same sebe. Meni je ovo odvratno i vrlo sam uznemirena, tužnja i ljuta što se ovo i dalje dešava - napisala je Kros.

Britani L. je poslednja u nizu lovaca koji su javno posramljeni zbog ubijanja životinja radi igra i zabave. U julu se mrežama proširila fotografija Tes Tompson Tali koja je pozirala pored žirafe koju je ubila u Južnoj Africi. Osude i teške reči stigle su sa svih strana.

- Bela američka divljakuša, koja je delom neadertalac, došla je u Afriku i ubila veoma redak primer crne žirafe, zahvaljujuću gluposti Južne Afrike - napisano je na Tviter profilu "Afrika Dajdžest" uz ovu sliku. Post je retvitovan 48.500 puta, imao je preko 30.000 lajkkova,a hiljade je podržalo ovakav stav u komentarima.

VIDEO: Lav je zgrabio psa za šapu i desilo se nešto neočekivano

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Тодорић

    19. septembar 2018 | 09:57

    Па што не организују лов на њих,да виде како то изгледа...

  • Dragan

    19. septembar 2018 | 12:08

    Užas...ljudi su virus ove planete

  • Realnost

    19. septembar 2018 | 11:44

    Velika, prevelika tuga !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA