OVAKO IZGLEDA PUTINOV DVORAC: Vodimo vas u obilazak svih prostorija! (3D)

U 3D panorami moći će da se vide enterijeri i eksterijeri izuzetnih spomenika ruske arhitekture, među kojima je i Kremlj

  • 16

U Kremlju se nalazi rezidencija predsednika Rusije Vladimira Putina i značajni spomenik arhitekture, koji je neraskidivo povezan sa istorijom ruske države. Na internetu je sada moguće poći u virtuelno razgledanje glavnog simbola ove zemlje koji se prostire na Borovickoj visoravni, na levoj obali reke Moskve.

U 3D panorami moći će da se vide enterijeri i eksterijeri izuzetnih spomenika ruske arhitekture. Na stranicama ovog projekta biće moguće popeti se na Spasku kulu Moskovskog Kremlja, diviti se Kremaljskom časovniku, pažljivo osmotriti nadaleko čuvene "Car topa" i "Car zvono". Posebno će biti zanimljiva šetnja po Velikom kremaljskom dvorcu.

Takođe na stranicama projekta moći će da se prošeta enterijerom Teremnog dvorca i Državnog kremaljskog dvorca. Panorama će biti dostupna za razgledanje sa tableta i smartfona.

Inače, današnje zidine i kule su izgrađene u periodu između  1485. i 1516. godine, ali se prvo utvrđenje okruženo rovom i zemljanim bedemom pojavilo na ovom mestu 1156. godine. Za vreme mongolsko-tartarske najezde 1238. godine Kremlj je bio razrušen a onda je 1339. godine obnovljen.

Pogledajte kako Kremlj izgleda OVDE.

(Telegraf.rs/ Izvor: vostok.rs/mojenovosti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • on

    10. mart 2015 | 12:26

    moraš pola sata pješacit do dnevne sobe :) :)

  • Dejan

    10. mart 2015 | 14:27

    Kod Russkog Cara Putina vredi puzeti i videti takvog coveka jer mu svi lideri sveta zavide jer nisu mu ni do kolena.

  • Mile

    10. mart 2015 | 14:59

    Covece jadan onaj sto treba da zameni sijalice i brise prasinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA