Ako lete sa svojim ljubimcima, ova avio kompanija poklanja svojim putnicima dodatne besplatne kilometre!

Oni koji su uključeni u sakupljanje nagradnih kilometara ove kompanije, mogu upisati i svoje ljubimce da sakupljaju nagradne bodove

  • 2

Južnokorejska avio kompanija je pokrenula program Skypets koji će omogućiti putnicima koji putuju sa svojim ljubimcima da dobiju besplatne kilometre ili popuste ako putuju sa njima.

Kako da ih ne volite? Ovo su najnasmejanije njuške na svetu! (FOTO)

Čak 25.000 putnika je letelo sa svojim kućnim ljubimcima 2016. godine, što je čak 50% više nego 2015. godine.  Kako bi putnicima izašli u susret avio kompanija je pokrenula program Skypets.

Ovo je osmišljeno da pojednostavi rezervacije i zahteve pri rezervisanju letova, prenosi activeage.co. Naglasak je na tome da se ljubimcima osigura putovanje bez stresa.

Oni koji su uključeni u sakupljanje nagradnih kilometara ove kompanije, mogu upisati i svoje ljubimce da sakupljaju nagradne bodove. Za svaki let unutar Koreje, životinja dobija jednu markicu.

Treba im 24 markice za međunarodni let

Dve markice dobijaju se na internacionalnim letovima. Dvanaest markica može se upotrebiti za besplatan let na domaćim linijama, a 24 markice znače besplatan internacionalni let.

JetBlue i Virgin Atlantic imaju isto tako program nagrađivanja za letenje sa kućnim ljubimcima, ali se bonusi ne mogu koristiti za ostvarenje besplatnog leta.

Kao i svi drugi programi nagrađivanja i Skypets ima ograničenja. Odnosi se samo na pse, mačke i ptice. I markice ističu ako se ne iskoriste u roku od 3 godine.

Više detalja možete da saznate na OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA